Här har det hänt grejer kan ni förstå

Familj & Vänner, Inspo, Mina tonåringar, Diagnoser - vi är npf, Ellie 3-4 år

Jag har nästan glömt bort att jag har en blogg. Jag lever istället. Mår så sjukt mycket bättre och det är verkligen helt fantastiskt! Så jag har varken tid eller behov av detta mer. Förutom just nu för jag ligger sömnlös och känner att jag vill dela med mig av min lycka.

Vi har kommit i ordning hemma. Mer eller mindre. Vi är hemma iaf och de 3 kartonger som fortfarande ska packas upp är inte speciellt viktiga. Dom står dock i vägen (medvetet) för att jag ska irritera mig och faktiskt packa upp skiten när jag inte längre står ut att se det. Alla trivs. Min 16-åring har hunnit bli 17-åring vilket vi firade genom att lämna Ellie hos svärföräldrarna och ta bara grabbarna på middag och bio. Mycket lyckat. Dom uttryckte båda två i bilen att dom uppskattade (och tyckte det var skönt) att vi gjorde något bara vi 4 utan Ellie. Det förstår jag. Hon är ju alltid med annars. Detta ska vi göra igen. I en inte alltför avlägsen framtid. Gaaaah vad stora mina barn börjar bli!

17-åringen som haft ett relativt turbulent år har varit hemma mer sista tiden. Vill umgås med oss. Vi pratar och allt känns verkligen riktigt bra. Han är vänlig och vi kommunicerar äntligen igen på ett bra sätt. En del av det tackar jag familjebehandlarna för. Jag har fått många bra och användbara tips därifrån. Sånt där som man liksom inte alltid tänker på själv. Det går framåt. Nu har han varit med oss iväg flera gånger vilket han aldrig ville innan. 18-åringen har också blivit mer intresserad av att umgås med oss. Det är så skönt. Jag tror att vi alla mår lite bättre och känner oss lite gladare än tidigare.

Lilla Ellie är som vanligt världens mysigaste tös. Snäll och förståndig och börjar verkligen frigöra sig lite... vill bli större. Så just nu är hon i något utveklingssteg som utmanar oss lite extra men vi får se det framåt - hon lär sig nya saker om sig själv. Jag har all tid och tålamod i världen så vi går definitivt inte under av hennes nycker, visst kan det vara frustrerande från tid till annan men jag är faktiskt genuint nyfiken på vart det leder härnäst. Jag känner mig liksom beredd på ett annat sätt med henne för jag ser tecken som är åldersrelaterade och kan förstå vad det handlar om, helt klart. Tack för att jag gjort detta 2 ggr tidigare, annars hade det nog inte varit lika självklart. Det är kul att följa!

Jag har klippt mig! Klippte mig själv här i lördags, förra lördagen. Fick för mig att jag inte orkade borsta ut en tova jag hade så jag tog saxen och kapade allt hår bara sådär rätt upp och ner. Det blev skitbra!! Jag är hur nöjd som helst. Tänk att jag bara tog mod till mig och gjorde det. Ingen frisör eller något. Nu har jag även slängt i en röd färg så känner mig ännu fräschare!

Och så nu börjar jag bli trött så ska passa på att somna nu när jag har chansen. Vi ska upp tidigt i morgon för att åka ut till Nåttarö och fira styvfar som fyller 59! Tjoho! Natti natti!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

jennifermarie
jennifermarie,
Härligt att höra att du mår så mycket bättre fina du 😁😍nouw.com/jennifermarie
biabia
biabia,
tack fina du ❤️ nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229