Han slog henne med bälte

Mina tonåringar, Tankar/Privat, Min lifestory

Vi försvann. Jag planerade vårt försvinnande i 3 år. 3 långa år funderade jag på hur och när. Jag visste att vi inte skulle överleva om jag inte tog barnen och flydde. Idag vet jag att du bara är en feg fjant.

Barn är lojala. Mot båda sina föräldrar. Dom skyddar oss mot varandra också. Jag har hämtat min ena grabb hos dig med polis en gång. Jag var tvungen. Den andra åker inte till dig frivilligt. Men ingen av pojkarna har någonsin tidigare sagt rakt ut att du slåss. Att du slår dina kvinnor framför dom. Så som du gjorde mot mig. För vi var först. Kanske kanske önskade jag att du växt upp bara lite. Kanske valde jag att vara blind.

Dom vill ju inte sätta sig mellan oss så som du alltid lyckas placera dom med alla dina frågor och hot för att komma åt mig. Men i natt tror jag att du förlorade även den sonen som alltid sett upp till dig. Det gör han inte längre. Han använde ord som skär i mig. Ett barn ska inte önska livet ur sin förälder. Då har det gått långt. Du har förlorat. Du är slut nu.

Det var våra pojkar. Nu är dom bara mina. Båda två. För till och med den som höjt dig till skyarna i alla år har gett upp på dig. Du kommer sluta ensam.

Bild hittad HÄR

Han berättade hur du tilltalar hennes son. Hennes 8-åriga lilla pojke. Hur han gråter. Hur rädd pojken är för dig. Hur rädd hon är för dig. Hur hon skyddar dig. Hur du slår henne med bälte.

Han sa att han förstår nu. Att han ska döda dig om du tilltalar mig igen. Samma sekund du kallade mig h**a förlorade du honom. Nu vet han.

Dom kommer aldrig mer tillbaka.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Finner inga ord!! Helt sjukt att det ska gå till på detta sättet!! Lider med dig och dina söner. Han borde ju verkligen sitta inne.. vilka kämpar ni är!! Kram 💞nouw.com/angelicaelversson
biabia
biabia,
Han borde krocka med bilen och försvinna upp i rök 🙈nouw.com/biabia
anneli
anneli,
Människor är sjuka och deras förståelse av vad dem mister kommer inte förrän den dagen de ligger på dödsbädden.anneliblom.se/
biabia
biabia,
Nä precis, sorgligt 😢nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229