Full rulle

Familj & Vänner, Ellie 3-6 månader

Ja jävlar här har det varit fullt upp i flera dagar nu. Haft 6 barn hemma sen i fredags och idag kom den ohängda sonen hem igen, så nu är dom 7!
Har passat Lindas 4 ungar då hon behövde jobba och inte haft nån barnvakt. Vi har haft skitkul! Var iväg och badade hela dagen igår, först på Rudan sen på Höglundabadet här hemma. Dom var helt färdiga till kvällen så dom slocknade så fort dom la huvudet på kudden. Så söta! Jag skulle lätt kunna ha ett helt fotbollslag med ungar! Älskar när det är liv och rörelse runt mig, eller ja... Iaf när det är ungar som står för livet och rörelsen! I morgon åker dom hem till mamma igen och vår vardag går tillbaka till den normala lunken.

Jag är nu helt övertygad om att Ellie håller på o få tänder. Det är två tydliga vita streck i underkäken, inte hårt ännu men det blir bara tydligare och tydligare, hon bits och drar i tutten och dreglar en hel ocean i timmen! Hon satt i gungan och snuttade på en av sina dregelhanddukar och den var dyngsur inom loppet av en kvart typ. Får byta kläder på henne flera gånger om dagen för att hela bröstet är blött konstant. Dessutom börjar hon bli grinig och snuttar på patten hur länge som helst. Somnar jag med henne snuttandes så fortsätter hon i timmar, hon släpper aldrig.

Vi testade dopklänningen idag också. Det är verkligen i sista sekund vi bokat dopet kan jag säga! Den passar precis, det var på håret att vi fick igenom armarna! Hon är så mullig och gullig min lilla prinsessa!!

Vacker som en dag!

Nu är det inte långt kvar. 2 veckor bara, ungefär 65 pers har osat så det blir en hel del. Petra, aka gudmor, har börjat snickra på maten så jag ska iväg och shoppa snart. Shoppa till dekorationen och maten. Längtar så jag kan dö! Men fan vad det kommer svida i plånkan!

Hon sover hela nätterna nu. Helt och hållet alltså. Somnade 20.30 idag. I morse vaknade hon inte förrns 7. Jag var vaken en hel timme innan henne...

Vi har firat Antonio äntligen idag! Bara mormor, morfar och morbror som kom (förutom att Lindas barn var här såklart) men det är väl så i semestertider. Han är lycklig för det. W:s sida kommer nån dag framöver eftersom dom jobbade så det gick inte att få ihop tyvärr men då vi bestämmer med dom så ska jag försöka se till att vi även hämtar gammelmormor. Så hela denna dag har det bakats tårta och fikats bullar o kakor! Jagat Pokémon har vi också hunnit med jag o gubben. Jäklar vad kul Pokémon go är! Catch them all!!! 

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg