Frukost på sängen till min 15-åring

Familj & Vänner, Mina tonåringar, Förlossningsberättelse

Kl 10.20 för 15 år sedan föddes en liten plutt. 2 veckor innan bf och en oförberedd mamma.

Det hela började med att jag kände lite molande värk i magen och ryggen men inget alarmerande. Ringde till förlossningen i Sundsvall för att höra vad dom hade för råd. Eftersom det bara var 18 månader sen storebror föddes ville dom att jag skulle komma in för kontroll så vi packade och åkte. Hade med oss både storebror och farbrors familj eftersom vi tänkte att det bara var en koll men när vi började närma oss sjukhuset slog smärtan till och vi fick gasa på ordentligt.

Väl inne på förlossningen la jag mig på britsen för att mäta ctg men dom hann knappt på med banden innan vi insåg att pojken var på väg ut, snabbt in på ett förlossningsrum och upp i sängen. Ett par krystningar senare kom han som ett riktigt skott. Min lille plutt. Han har alltid haft bråttom.

Jag kommer aldrig någonsin glömma den upplevelsen. Det var skräckblandad förtjusning då jag fick en chock eftersom jag absolut inte tänkt föda barn den dagen. Han skulle ju komma den 4:e augusti. Men här är han idag, 15 år senare, min unge. Vacker som få och med ett hjärta av guld. Älskade Antonio - mitt allt!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
Stort grattis till 15-åringen!! nouw.com/annahss
biabia
biabia,
Tack ❤️❤️❤️nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229