Första boken om mig

Familj & Vänner, Länkar/Utmaningar/Bloggar, Inspo, Samarbeten/Sponsrade inlägg, Ellie 2-3 år

Inlägget är ett samarbete med Giftstory.se

Jag och W hälsade på Jenny och Markus idag i nya huset där dom bjöd på grillad korv med bröd och spring i vattenspridaren för Ellie och Sisco (deras hund), dom njöt och tjöt av skratt. Både hunden och Ellie! Jag passade på att ta med ännu lite fler presenter som jag sparat undan till deras bebis som kommer alldeles snart och en av presenterna var en superfin bok om barnets första år från giftstory.se 😍 den är superhärlig verkligen och innehåller många lekfulla illustrationer och roliga ”kom-ihåg-situationer” man ska skriva ner. Förutom längd, vikt och födelsedatum så finns där beskrivning på hur både mamma och pappa mådde under graviditeten samt när barnet tar sina första steg med mera. En bok som de flesta får i exemplevis doppresent eller på babyshower. På giftstory.se hittar du massvis med smarta presenter till alla olika situationer i ett barns liv.

Är du bjuden på dop, ska anordna en babyshower eller har närståendes barn som fyller år ska du definitivt besöka deras hemsida för att bli inspirerad till bra presenter!

#giftstory #dop #doppresent #bokenommig #minförstabok #nyfödd #momtobe #gravid #bf2018 #babyshower #presenter #födelsedag #happybirthday #samarbete

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Oh så härligt bilder och så bra present. Vart har du köpt din klänning?nouw.com/sweetwords
biabia
biabia,
ja det var super! det är jenny på bilderna, kan kolla vart hon köpt klänningen 🙂nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229