Ellie har slutat med nappen nu

Familj & Vänner, Ellie 2-3 år

Det är nu två veckor sedan Ellie slutade med nappen. Hon saknade den i 2 dagar, det var ingen pärs men lite tårar kom det allt när vi gick hem från dagmamman två gånger sen har hon inte sagt något mer. Hon hittar nappar hemma fortfarande som hon kommer och lämnar till oss och säger att hon ska spara till katterna på Skansen i sommar. Vi ska samla ihop alla nappar i en liten burk åt henne så hon får göra slut med dom ordentligt. Välling dricker hon inte heller längre. Men mjölk vill hon ha ibland när hon ska sova. Gärna i flaskan och det är väl okej tycker jag.

På grund av vädret som varit senaste tiden och det dåliga underhållet på vägarna har det varit enklare att dra pulka än köra vagn till och från dagmamman med. Till ellies stora förtjusning! Jag tycker vi kan få sommar nu.

Vi sov hos svärisarna i natt. Alltid lika mysigt! Idag ska vi åka till Haninge och äta middag med Emelie och hennes familj. Ellie är eld och lågor. Hon älskar att vara där. Hon tjatar alltid om att åka dit och nu ska vi umgås! Men innan dess blir det badhuset och träna lite. Hoppas ni får en fantastisk helg precis som vi!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer