Doodlespot - jag avslöjar hemligheter i vloggen

Inlägget är ett samarbete med Doodlespot

Vi avslöjar något superhemligt i videon!

Nytt uppe på vår kanal igen!! Testpiloterna i Vloggin mamas har fått testa tjänsten Doodlespot - en app som ger dig möjligheten att omvandla dina barns teckningar till långvarig konst att inreda ditt hem med eller för all del - ge bort som en ovärderlig present! Ladda ner appen på AppStore och börja designa dina barns teckningar!!!

Obs! Obs! Obs! Glöm inte vår rabattkod VLOGGINMAMAS som ger dig 25% rabatt på ditt köp! 10kr går även oavkortat till organisationen War Child som hjälper krigsdrabbade barn att bearbeta sina erfarenheter och få en bättre framtid!!

Gilla & prenumerera gärna på Vloggin mamas youtubekanal för att inte missa något!! Och glöm för bövelen inte att kolla in vloggarna från @Jeenyrosen & @sillyme också!

Fördelar med Doodlespot - det är en superenkel app med tydliga instruktioner om hur du går tillväga för att få konst från dina barn som lever längre än vi! En teckning bleknar med tiden, även om den är inramad och skyddad med glas. Solen når teckningen ändå och låter den blekna för att till slut inte vara allt den en gång var. Med doodlespot trycks ditt barns konstverk upp på papper som inte kommer att förstöras och samtidigt kan vara en fantastisk detalj i ditt hem. Och även om det skulle förstöras har du din doodle kvar i appen och kan beställa en ny, om det skulle försvinna på något oförutsett sätt så ligger originalet kvar i en mapp i en låda i en byrå hemma hos dig och väntar på att bli tryckt på nytt. Win-win!

Ps. Glöm inte att VLOGGINMAMAS ger dig 25% rabatt på ditt köp hos doodlespot!! Ds.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

SOLOCHSALTAVINDAR
SOLOCHSALTAVINDAR,
Så kul och underbart tips:) 🎁
nouw.com/solochsaltavindar
biabia
biabia,
Ja det är verkligen super att använda appen!! Det blir julklapparna hos oss i år!
nouw.com/biabia