Det har varit mycket ett tag

Jag tog ett beslut för länge sen om att inte skriva om jag inte har något att skriva om. Logiskt. Fyller inte ut. Sånt är inte intressant. Varken att läsa om eller skriva. Så här är jag när jag vill berätta något. När jag skriver sånt som betyder något. Varför skulle någon vara intresserad om vad jag gör på dagarna liksom?! Hur många koppar kaffe jag druckit eller vad jag valde att ta på mig för kläder i morse. Äh sånt får andra med mer intressant kaffesmak och klädstil hålla på med. Här är bara jag och allt mitt på insidan fast utanpå.

Vi ska flytta snart. Det känns som miljoner år bort men ändå alldeles runt hörnet. Precis som alltid när man längtar eller är förväntansfull. För jag gör det. Längtar. Älskar nytt. Omstart. Vill flytta in nu. Möblera. Köpa nya möbler kanske. Om ekonomin tillåter. Och det gör den till viss del. Men vi ska flytta in först. Så jag inte köper något utan planering, utan att veta. Sånt är jag bra på annars. Att gå loss. Det kan bli korkat dyrt. Onödigt. Min specialitet!

Grabben mår bättre. Jag mår bättre. Saker klaffar. Mer eller mindre. Han tar bra beslut. Även om han inte sitter hemma dygnet runt så känner jag inte oro på samma sätt. Han var positiv på ett prov nyligen så det är dags att börja pissa regelbundet igen. Inget misstänkt missbruk men ändå. Vi måste strama åt och ge konsekvenser direkt. Umgänget ändras igen. Det var ett bakslag. Men huvudsaken är vad vi gör åt det från nu. Vart det leder. Hur vi landar och hur han handlar. Ansvarsbiten. Det är där vi kollar nu. Bollar är i rullning och ett nytt nätverk byggs runt omkring. Det känns bra. Han är garanterad plats på skolan nu, även internatet. Han ser fram emot det. Mest den delen som innebär att han måste bli lite lite mer vuxen. Ta mer ansvar själv. Detta verkar vara det enda sättet. Vi provar. Jag blir antagligen av med vårdbidrag och hela baletten men det får det vara värt. Han måste få prova. Jag vet inte ännu hur involverad jag kommer att behöva vara. Sånt tar vi sen. Jag har ingen erfarenhet av detta så vi följer bara med och improviserar. Tar allt som det kommer. Jag är mest lycklig av att se honom motiverad och målmedveten.

Han. Mitt barn.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

Wxp
,
Är du singel nu?

Liknande inlägg