Det här med rökning

Rökning är ett beroende, ett otroligt svårt beroende att bli av med. Oavsett om människor vet att det dödar så röker dom. Även om människor vet att det skadar inte bara den egna personen utan även människor dom älskar runt omkring så fortsätter dom. DET ÄR ETT FRUKTANSVÄRT SVÅRT BEROENDE ATT BLI AV MED. Den som tror att man bara kan lägga ner hur som helst utan problem är korkad. I vissa fall kan någon lyckas och hon är glad för den personens skull, men hon själv har så otroligt jobbigt att göra sig av med skiten.

Hon försöker och fokuserar och slår på sig själv varje gång hon tar en cigg. Hon vet att det skadar henne, hon vet att det dödar henne men hon fortsätter ändå. Hon gör det inte för att hon tycker det är roligt, hon gör det inte för att hon inte vet eller förstår. Hon bara gör. För att hon inte klarar av att låta bli när det är för nära. Och hon slår på sig själv så mycket för att hon gör det.

Hon ber om hjälp men det hjälper inte. Hon måste få stöd. Men när hon ber om det får hon anklagelser kastade i ansiktet istället för att hon misslyckats. Igen och igen och igen. Istället för att få förståelse får hon skit. Hon blir då än svagare och slår ännu mer på sig själv och tar en extra cigarett. Varför kan ingen se hur svårt det är istället och varför kan du inte hjälpa henne då du vet hur svårt det är.

Har du slutat bry dig?

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg