Det går framåt

Familj & Vänner, Inspo, Ellie 3-4 år

Det är länge sen jag var så taggad på att komma hem sådär som man liksom uttrycker sig när man vill komma i ordning hemma för att trivas ordentligt och känna sig hemma. Vi har kommit så långt redan. Klart vi har en hel del att packa upp fortfarande men vi trivs och är hemma allihop. Pojkarna älskar det. Antonios rum är mest att göra i. Vårt är också massor men vi har idag hämtat hem en sängstomme. Det blev en likadan som Ellie fick igår. Tillsammans har dom kostat oss 527kr... #återvinna är bäst!

Jag sitter just nu och kollar på nya soffbord och sidobord. Eftersom vi har en typ supersize u-soffa nu så måste vi ha ett runt eller kvadratiskt bord istället för det vi har. Jag vill även ha ett sidobord eftersom soffan är så stor blir det jobbigt att flytta sig så långt för att ställa ifrån sig glas osv... vilket är precis mitt problem just nu. Jag sitter här med ett vinglas och njuter men har alldeles för långt till soffbordet.

Ellie sov i sin säng i natt. Hela natten. Hon är nattad i sin säng i natt med. Jag la mig bredvid henne och hon tyckte inte alls det var dags att sova när dinkan (har lärt mig ett nytt ord för klockan) blivit över 21! Hon var ledsen men det gick bra ändå. Övertrött tjej som trots tårar somnade på mindre än 5 min med små korvfingrarna intvinnade i mitt hår.

Det var så gulligt när hon kom upp i morse och stoltheten gjorde att hon växte flera meter. Hon kom in i vårt rum och sken upp som en sol och berättade stolt att hon minsann sovit själv i sin säng hela natten och inga monster skrämt henne. Det är så urgulligt att jag knappt kan sätta ord på känslan.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer