Dags att avslöja lite mer...

Familj & Vänner, Inspo, Samarbeten/Sponsrade inlägg, Bloggevent

”Mitt i Stockholm, där storstadens hjärta bultar som allra hårdast, har Scandic öppnat ett nytt signaturhotell för urbana upptäckare. Downtown Camper har promenadavstånd till Centralstationen men även till shopping, restauranger, utflykter, parker och kulturevenemang. Detta är den ultimata basen för upptäcktsresan i storstaden.”

Detta är Downtown Camper by Scandic. Idag har jag träffat en helt makalöst varm människa som representerar hotellet som agerar värd för det fantastiskt roliga bloggeventet jag planerar nu, nämligen Mette.

En underbart sprudlande person med glitter i ögonen som inte går att värja sig för då hon lotsar mig igenom lounger, rum och wellnessavdelningar och pratar om hur och varför Downtown Camper kom till. Jag är såld! Helt totalt såld! Så pass såld att jag åker dit på självaste alla hjärtans dag med min W för att få uppleva detta fantastiska hotell.

Tänk att vi får ha denna unika pärla med en personlighet utan dess like i vår stad. Självklart måste det upplevas! Så är ni ute efter något extraordinärt för att fira alla hjärtans dag med den ni älskar mest - då har ni hittat rätt - Downtown Camper!

Alla är värda att få spendera kärlekens dag i The Nest med sin själsfrände.

​#nouw30daychallenge

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

Wunderlich
Wunderlich,
Så härligt, det stället måste jag ta och kolla in 😊 <3
nouw.com/wunderlich
biabia
biabia,
men alltsp ta med karln och boka alla hjärtans dag ❤️ då kan vi smygfira tillsammans och tvinga gubbarna se 50 shades darker sen 🤣🤣🤣nouw.com/biabia
Wunderlich
Wunderlich,
Haha ja men det hade varit något 😊 Hade varit super skoj. Synd vi inte har råd då sambon blir 30 denna månaden. Så då har vi bokat bord för 12 gäster på Oasen plus sen utgång efter det. <3
nouw.com/wunderlich
biabia
biabia,
ja det var typiskt! 🙈 nouw.com/biabia
Lillabus
Lillabus,

Så mysigt. Förstår att du bokade det för alla hjärtans dag 😊

lillabus.devote.se
biabia
biabia,
jaa det är helt magiskt!! nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229