Cykelmamman

Länkar/Utmaningar/Bloggar, Tankar/Privat, Träning/Fitness

Haha ja nu när jag har en cykel på som faktiskt går att cykla på går det riktigt bra. Jag måste bara höja sadeln på min cykel så är den helt perfekt. Vi susar fram jag och Ellie på cykelvägarna i Vallentuna. Igår laddade jag ner tre olika appar för att tracka mina ansträngningar och jag testade runkeeper idag, hade ställt in att den skulle tracka utan att vara igång men det gick inte så min tur i morse registrerades inte tyvärr men hemvägen blev 15,7 km med några stopp. Totaltiden blev 1h och 15 min. 464 brända kalorier. Det är väl typ de mätvärdena som är intressanta.

Med det sagt antar jag att jag har cyklat drygt 3 mil idag. Definitivt i närheten av 3 iaf. Det gör mig stolt och glad. I morgon blir det liknande resa igen men denna gång utan massa stop. Jag funderar på om W ska få lämna Ellie i den mån han kan så jag kan cykla direkt till jobbet på morgonen. Så hämtar jag henne efter jobbet. Men det är något för oss att diskutera.

I morgon blir det att åka raka vägen utan omvägar och onödiga stopp. Man kan aldrig veta om vi råkar stanna och leka lite på en lekplats som ser rolig ut men jag har inga möten eller såna saker i morgon iaf. Det ska bli spännande att se hur lång tid det tar på riktigt att åka vägen jag ska varje dag.

Och btw... jag kommer köra #cykelmamman på IG som du hittar <<<här>>> så kika in o följ gärna om du vill se hur detta artar sig.

Svettig o jävlig men man kan inte vara snygg jämt!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad du är duktig, cykla på =)nouw.com/frökenrödlök
biabia
biabia,
Tack fina ❤️ Jag känner mig ganska duktig faktiskt hhHa nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229