Blev hon svartsjuk?

Familj & Vänner, Ellie 2-3 år

Nathalie och lilla plutten Malcolm som är 7 veckor gammal kom förbi igår. Det var meningen att jag skulle slängt upp ett inlägg igår redan hade jag tänkt men så blev det inte. Efter Nathalie och Malcolm åkt så körde vi och storhandlade sant lagade en sen middag istället.

Alltså vet ni hur mycket jag saknar bebismys eller?! Kan ni tänka er hur min livmoder skriker nu efter att jag nosat superliten bebis i flera timmar?! Jag vill ha en bebis!

Ellie blev så kär i den här lilla killen. Ville hålla, gosa och klappa. Hon var sååå snäll och försiktig. Verkligen omtänksam. Hålla handen, krama och få ha lille Malcolm i knät såklart. Man skulle kunna tro att Ellie blev svartsjuk men jag är faktiskt förvånad över hur cool hon tog allt. Visst tyckte hon att det var jobbigt och ville gärna sitta uppe i mig när jag höll bebisen men hon var ändå väldigt försiktig och så galet svartsjuk tycker jag faktiskt inte att hon var.

Vi gick ut och satte oss i pergolan för att få frisk luft och Ellie skulle få en möjlighet att leka av sig lite. Där satt vi och drack kaffe medan lillkillen sov, åt och gosade om vartannat. Jag snusade den där lilla hjässan både en och två gånger kan jag säga! Nu vill jag ha en till liten. Hur söt får man vara liksom!

Ellie hittade vinbärsbuskarna och jordgubbslandet så hon var riktigt lycklig en stund. Lekte i lekstugan och bjöd på mat gjorde hon! Vi tackade och tog emot. Det är helt galet hur mycket vinbär, jordgubbar, rabarber och äpplen vi har här. Buskar och träd är smockfulla med frukt! Såååå gott det ska bli sen när det är dags att skörda!

Ellie var så söt och hjälpte till att vagga vagnen och försökte ge bebisen sin napp när han gnydde. Jag är verkligen imponerad över den lilla damen! Självklart var det fler som ville dit och hjälpa till. Min kära syster med. Och mamma Nathalie såklart. Det var så roligt att träffa henne igen. Det var länge sen.

Den här tjejen är super! Jag är imponerad över hur naturligt allt kommer till henne och hur trygg den där lilla pojken känns. Stolt över att hon är så grym och hon är världens bästa mamma! Men det visste jag för länge länge sen.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Duktig tjej 👶🏻❤️nouw.com/jeenyrosen
Mirre
Mirre,
Ja oj vad bebissugen man blir sådana ggrsweetwords.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229