Bebisvakt, kryssning och en heldag på Åland

Familj & Vänner, Mina tonåringar, Ellie 2-3 år, Resor

Vi hade så mysigt igår. Det började med att vi fick passa lilla M medan mamman var och tittade på ett band på grönan på tisdagskvällen sen tog vi en spontankryssning till Åland med Rosella från Kapellskär. Mysigaste lilla prinsen var hur go som helst och hade inga problem alls att vara utan mamma i några timmar. Jag blir helt galet bebissjuk med en sån här liten i närheten. Vem blir inte det liksom?!

Bildbomb deluxe från hela dygnet kommer...

Syrran har god hand med småpluttar, även om hon tycker det är lite läskigt. Tur lille M somnade som en klubbad säl i hennes trygga armar.

Ellie skulle också sova med bebisen i soffan!

Leka och spexa är Ellies specialitet! Pappa får också vara med på ett hörn!

Vi tog bilen upp till Kapellskär för att åka med båten som skulle ta oss till Åland. Vi tog morgonbåten som gick kl 9 och var framme i Mariehamn kl 12.15 så vi kunde stanna några timmar och få se lite mer av Åland.

Bokade brunchen som faktiskt bara kostade drygt 90kr per person (gratis för Ellie såklart). Fanns en hel del att välja mellan. Ellie skulle bara äta vindruvor dock!

Sen gick vi ner till dansgolvet och rörde på oss lite! Ellie älskar att dansa och syrran fick svänga lite på sina lurviga, det var riktigt kul! Ellie var hur nöjd som helst!

Väl framme i Mariehamn gick vi hela vägen in till stan från vikingterminalen. Det var en riktigt mysig väg att gå genom en lång lummig allé.

Vi hittade lekplatser förstås! Givetvis stannade vi och lekte, allihop utom jag för jag fick så sjukt ont i fötterna då jag gjorde ett korkat val av skor!

Ellie var hur nöjd som helst och sprang runt, gungade, snurrade, åkte rutschkana och klättrade med brorsan, pappa och moster.

Sen var hon så slut att hon slocknade som en klubbad säl lagom till att vi tänkte gå och äta.

Vi fick sällskap av en nyfiken och antagligen hungrig fiskmås som tyckte att det var ett bra ställe att sitta på precis ovanför våra huvuden... vi slapp fågelskit iaf!

Att intaga flytande som kungar var syrran och grabben experter på!

Och jag ser lika glad ut som vanligt på foto! Det är anledningen till att jag stannar bakom kameran! Men håret är iaf fantastiskt snyggt! Jag älskar det rosa!

Vi tog en rundtur med ”tåget” Röde orm, som går ett varv genom stan och hoppade av nere i hamnen när vi skulle åka hem igen. Det var en guppig tur men vi är ändå glada att vi slapp gå hela vägen tillbaka! Ellie klättrade och lekte på utanför färjeterminalen när vi väntade på att få kliva på båten igen.

Väl på båten blev det lekrummet Adventures Island som var uppbyggt som en mindre hinderbana. Där fanns även rutschkana och stora mysiga kuddar att leka med!

Dansgolvet och livebandet var en hit även på vägen tillbaka såklart!

I eftermiddag skickar vi iväg grabben till sina kusiner i Värnamo och på lördag åker jag, W och Ellie upp till dalarna! Vi blir nog borta en knapp vecka! Det ska bli så roligt!! Kommer nog inte bli så mycket aktivitet här annat än nån gång under veckan då jag ska umgås och ha mysigt men här kommer garanterat något inlägg då och då iaf. Annars kan ni kika in på instagram för där kommer det nog vara lite mer aktivitet! Länk hittar ni här under inlägget.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229