Augustis överraskningsbox

I samarbete med Testagram.se

Varje månad det en box hem till mig med massa roliga överraskningar, såna där som man kan äta eller dricka men även exempelvis hudvård, bra-att-ha-saker osv. Oftast innehåller det nya produkter som olika företag vill att människor ska testa och förhoppningsvis tycka om för att köpa igen. Oftast gör jag det, nästan alltid faktiskt. Men alltid alltid finns där något som någon i familjen älskar! Jag har upptäkt många nya saker som jag antagligen aldrig hade stött på i något annat sammanhang. Jag är supertacksam att jag får testa denna månad efter månad.

Testagram.se kan du enkelt gå in och börja prenumerera på boxen. Det finns ingen bindningstid och du kan även välja att köpa utvalda boxar separat. Det är en skitrolig tjänst och man hittar verkligen roliga, goda och nya saker i varje box. Du kan enkelt gå in via telefonen eller på datorn för att börja prenumerera eller köpa en box separat. Enkelt och smidigt. Här ser du innehållet från augustiboxen.

Min favorit denna månad är skittles!! Att jag älskar godis är ingen hemlighet, vi älskar godis allihop och familjen brukar stå samlade runt boxen när den kommit och väntar på att jag ska fota klart för att dom ska få frossa i allt det goda!

#testagram #myfavoritetestagram #l300 #kullamust #skittlessweden #swebar #haribosverige #tastethefeeling

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Ja godis är gott haha
nouw.com/2barnsmammaochfru
biabia
biabia,
Haha ja det är det verkligen 😍
nouw.com/biabia
Frökenny
Frökenny,
Fina bilder 🌸
nouw.com/frökenny
biabia
biabia,
Tack fina ❤️
nouw.com/biabia