Är det snart dags att lämna och bege mig på nya äventyr?

Jobb, Ellie 2-3 år

Jag har funderat hela sommaren på hur fasiken jag ska lyckas med att få ihop arbetstider, ekonomi och barnomsorg. Livspusslet. Ekvationen är svårlöst om jag stannar kvar på mitt älskade jobb jag har idag. Pratade med personalchefen igår om situationen och att jag bestämt mig för att söka mig vidare men att det inte är säkert vart jag hamnar eller när. Men att det blir hemma i Vallentuna är iaf 100% säkert. Jag har sökt ett par jobb och nu antagligen fått erbjudande om ett, det känns fantastiskt samtidigt som mitt superdåliga samvete trycker till mig. Men jag måste tänka på mig själv och familjen.

I natt kunde jag inte sova. Haft fruktansvärd huvudvärk och alldeles för mycket tankar som snurrar av olika anledningar. Jag är stressad. Stressad pga en hel miljon anledningar och att få en tjänst hemmavid skulle lösa säkert mer än hälften av mina problem. Pga den hemska huvudvärken och bristen på sömn stannade jag hemma från jobbet idag. Under eftermiddagen när jag äntligen börjat vakna till lite ringde dom från ett jobb jag sökt. Så jag masade mig iväg dit. Och wow!!! Wow säger jag bara! Jag hoppas verkligen jag får det. Trots huvudvärken från helvetet så lyckades jag nog göra ett bra intryck. Dom älskade mina erfarenheter och allt jag kan är det enda som saknas i företaget nu. Jag kommer att få det här jobbet!

Dom kändes riktigt trevliga, fantastiskt bra arbetsgivare och stora utvecklingsmöjligheter. En tjänst på heltid som ligger 20 minuters gångväg eller 10 min med buss från dagmamman och innebär att jag kan arbeta heltid utan att behöva rucka på Ellies tider! Det är himmelriket! Får jag det här jobbet så kommer jag antagligen börja redan om 2 veckor vilket känns bra så jag får möjligheten att göra ett bra avslut på andra jobbet.

Håll tummarna för mig!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Åh va skoj, håller tummar och tår 🙏🏻nouw.com/jeenyrosen
biabia
biabia,
ja, inget är definitivt ännu men jag hoppas innerligt! nouw.com/biabia
Jaana v o jonny
Jaana v o jonny,
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻-ar från oss hoppas att du får det 😊 kram!
biabia
biabia,
tack fina ❤️nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229