Ännu ett år är förbi

Mina tonåringar, Familj & Vänner, Ellie 3-4 år

Och ingen blir yngre. Men vi som snart har mindre än ett år kvar till 40 blir oavsett inte en dag äldre. Möjligen att kroppen inte riktigt beter sig som 20 längre och man måste kämpa lite extra med fysiken. För att få den eller behålla den. Allt är relativt. Men huvudet har stannat. Åldern är numer bara en siffra och födelsedagar blir mer och mer oviktiga. Livet flyter på. Åren går fortare. Barnen växer upp och man hinner liksom inte med riktigt. Här står jag med en unge som fyller 19. En som fyller 18. En som blir 4 och jag har ingen aning om vart alla sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor, månader och år har försvunnit. Tider som där och då kändes som de aldrig skulle ta slut. Tider som bara försvann. Känslor jag trodde skulle skölja över mig i evighet som även dom blev till något annat. Något bättre till slut. Allt är övergående.

Jag är liksom lite sådär nostalgisk där jag tänker på situationer jag skulle behålla och befinna mig i för evigt. Men nu står jag här och försöker minnas. Vad var det egentligen som hände? Hur många såna händelser var det jag skulle minnas som jag nu inte alls behållit sådär som jag tänkte från början.

Jag är nöjd med livet. Lycklig. Ser tillbaka med kärleksfulla ögon på året som gått. Åren som gått. Blickar framåt och allt känns ljust. Livet leker. Visst finns det saker jag vill göra. Sånt som för oss framåt. Drömmar och mål.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar