3 månadersbesiktningen

Familj & Vänner, Ellie 0-3 månader

Lillsessan fick högsta betyg på 3-månaderskontrollen. Hon väger 6615 gram och är 61,2 cm lång. Tror dock att hon är längre, känns som sköterskan inte sträckte ut henne ordentligt denna gång men hon har ju växt iaf, det är huvudsaken. Stora tjejen! Hon fick vaccinerna också, två sprutor, en i varje lår. Stackars min! Första sprutan var okej, hon gnydde bara till lite men efter andra sprutan började hon gråta. Det gick som tur är över väldigt fort, jag lyfte bara upp henne och kramade henne så gick det över. Hon har varit lite gnälligare än vanligt efter sprutorna och haft pyttelite feber men i övrigt ingen jättereaktion.

Andzelo åkte ner till Linköping idag, han klarade det hur bra som helst. Hoppas nu att han får riktigt roligt på närcon. Så skrämmande att barnen växer upp så snabbt! Jag är inte riktigt redo att släppa kontrollen ännu... Men uppenbarligen är dom mogna att klippa navelsträngen, även om inte jag är det!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

escaaaa
escaaaa,
Vi var också på tremånaderskontroll idag 😊 Min tjej var inte riktigt lika lättröstad, det krävdes att vi började gå med barnvagnen 🙈
nouw.com/escaaaa
biabia
biabia,
Ja dom gör ju ont sprutorna stackars små liven ❤️
nouw.com/biabia