Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej kära ni,

Jag vill först börja med ert överseende och ber om ursäkt! Häromdagen fick jag meddelande från en ledsen följare, jag hade tidigare lovat om att ge #tipseid presenter, Men jag har verkligen glömt bort det helt pga. allt och all studier! Men men, bättre sent än aldrig :) #ellerhur


Årets eid klappar tips:

Unicorn (Mjukisdjur)
Målarbok
Färgpennor
Apertifglas
Giraff (Mjukisdjur)
Katt (Mjukisdjur)
Termosmugg - kameralins

Kram <3

Likes

Comments

Hej Alla,

Hoppas att ni har haft det bra :) Jag har haft det fullt upp med studierna men nu är jag back on track. Jag vill tipsa er om en gryyym hemsida, där det finns billiga rea varor. Hemsidan heter Members :) Ni kan hitta allt från heminredning till fina fest klänningar. Jag har köpt otroligt fina prylar därifrån #tummenupp kommer att ladda upp några bilder!

Klicka här https://members.com/se/tipsa/m3528413?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m3528413 och bli medlem ;)


Ha det super bra!

Jag Har köpt Polo Sweaters, Henri Lloyd Sweater, multirivare, Kosta Linnewäfveri fleceefilt

För att bLi medlem klicka: https://members.com/se/tipsa/m3528413?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m3528413

Likes

Comments

Hallojjj everyone!

Äntligeeeennn säger jag bara hehe! Jag har börjat igång med träningen :D känns så braaa!

Mitt mål är att gå ner i vikt ochsedan bygga muskel. #iwillfixthis

FIHTING!

Likes

Comments

God eftermiddag älskade ni!

YEEY, Eid närmar sig. Ungefär två veckor kvar och jag är färdig med alla presenter, Wohoo! :) Jag har köpt presenter till mina och makens syskon och syskon barn :D Jag har även tänkt pyssla ihop en godisblomma i kruka till min kära svärmor/svärfar. Mina föräldrar är tyvärr utomlands, så det blir inga presenter för de detta år :/ #imissthemsomuch

Jag får väldigt ofta meddelanden om att ni vill veta vad som finns i paketen (paketer). Jag kommer senare berätta innehållet i detta ”årets eid-klappar tips” :) samt kommer visa stepbystep av görandet på godisblomma :D

PUSS <3

Likes

Comments

¡Hola

Tidigare hade jag skrivit om en produkt som ska förhindra missfärgning och hålla vit. Produkten heter ”Keep it white" – Dylon märket. Produkten var verkligen värd att köpa, var riktigt nöjd!

Tummen upp :D

Går att köpa från Öob ;)

Likes

Comments

Halooj!

Jahapp, jag har nu tagit lite uppehåll från tenta skrivningen. Tänkte fixa mat och tvätta lite kläder :)

Jo, föressten.. jag har köpt en produkt som jag har tänkt å testa för vittvätt. Tydligen ska denna produkt förhindra missfärgning och hålla viitttt!! Bra juu ;) (Skriver mer om produkten om jag tycker att den är värd att pröjsa).

PUSS <3

Likes

Comments

Yey! Hallå och välkommen till min blogg! Detta är mitt första inlägg men också min första blogg J Jag har länge funderat på att starta en blogg. Det kommer bli riktigt intressant och kul. Meeen jag kan ju börja med att skriva lite om mig själv.. Mitt namn är Busra Gav, är 24 år och gift med världens goaste man, nämligen med min livskärlek!!

Mitt intresse är att bl.a. att umgås med familjen och pyssla -DIY J

Men men nu har jag tänkt å fortsätta med min hemtentamen som ska lämnas in på fredagen. Bytheway, studerar till förskollärare och blir färdig utbildad om 6 månader. Ååå längtar så!

Ni får ha en fortsatt bra kväll!
Adios!

Bild från dagens tidigare PW

Likes

Comments