Waterfront in Cape Town

En utav de första dagarna i Sydafrika åkte vi till ett shoppingcenter som heter Waterfront. Tror nästan att hela det området kallas för det. Där käkade vi lunch som ni ser på första bilden. All mat i Sydafrika var sååå fantastisk god och du fick mycket mat och dricka för ett väldigt bra pris. Saknar maten otroligt mycket även fast jag älskar maten här hemma.

Efter vi åt gick vi en runda och kollade i lite affärer. Hitta inget speciellt den dagen men vi alla köpte varsitt simkort med afrikanskt nummer så vi kunde beställa Uber och ha surf ute. Jag kunde inte använda min vanliga mobil då min surf osv endast fungerar i Sverige så för mig var det toppen. Lite jobbigt att gå runt med två telefoner hela tiden men det gick.

Därefter kollade vi vidare och gick ner mot hamnen. Där såg vi sälar och mitt hjärta smälte i tusen bitar. Asså dem är ju sååå söta. Däremot luktade dem jävligt illa, sorry men örk. Det var jättekul att se sälar så fritt. Vissa var nere i havet och vissa solade som ni ser på bilden. Två av dem började typ bråka. Men dem var sååå fina och jag börja typ gråta. Hahah jag älskar djur<3 Vi fick även se ett gäng killar som dansa och sjöng. Det var faktiskt väldigt coolt att se på men också jättemysigt. Sedan gick vi vidare och såg lite statyer på vägen till Ubern som vi beställt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229