Sommarlov

Goooodmorgon! Idag är det torsdag, en dag ifrån sen är det helg. Hur skönt! Jag har sovit ganska bra inatt men var sjukt trött när larmet ringde. Förstår inte riktigt den kombon. Sova bra men trött. Hahah har fått i mig frukost så känner mig lite piggare. Idag mår jag även väldigt bra. Jag känner mig enormt glad och peppade inför kommande dagar. Längtar efter framtiden samtidigt som jag njuter här och nu. Jag hoppas att ni mår bra och jag vill att ni ska veta att det går att må bra igen. MEN! Man måste kämpa och själv göra saker för att må bra vilket är jättejobbigt. Det kommer inte vara en enkel resa. Det kommer vara sjukt svårt och du kommer vara så ledsen men i slutändan kommer du må bra och då är det värt det. Ge aldrig upp!

Har samhälls lektion nu på morgonen men eftersom jag är klar med kursen får jag lägga tiden på andra uppgifter, vilket jag inte har. Är typ heeelt fri! Tänkte ta på mig träningskläderna och gå ut och gå. Har en svenska uppgift jag måste göra men det är en inspelning vilket jag tänkte göra ikväll när det är tyst. Utöver samhälle har jag natur och sen slutar jag. Kort dag! Känns nästan som att jag har fått sommarlov men det har jag ju inte. Känslan däremot är obeskrivlig och jag älskar livet trots de omständigheter vi lever med. Det finns alltid något positivt i det negativa men sen är corona fruktansvärt hemskt så det går liksom inte att beskriva. Vad ska ni göra idag?

Igår blev det ingen Once upon a time. Istället började jag kolla på Rädda Willy och jag grät, grät och grät. En fantastisk fin film och jag är enormt känslig när det handlar om djur. En av dem finaste filmerna jag sett och kvällen slutade med att jag inte kunde sluta gråta.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229