Shrek naglar

Morning! Klockan ringe 6.30 och jag har legat i sängen och lyssnat på podd avsnitt. Så bra! Har käkat god frukost! Avokado, tomat macka. Finns det något godare?!?!? Älskade mamma hade även gjort iskaffe<3 Väntar på att första lektionen ska dra igång. Känner mig väldigt taggad för dagen. Det känns som det kommer bli en bra dag. Hoppas att ni har sovit gott för det har jag gjort. Somnade runt 23 vilket var tidigt för mig. Sov såååå djupt och det var väääldigt behövligt. Älskar när man har sovit som en bebis och man vet inte riktigt vilken dag det är.

Det är onsdag idag, snart helg igen. Sista skoldagen imorgon, alla är nog lediga på fredag? Planerna för dagen är att PLUGGA. Ska ägna heeeela dagen åt plugg. Ska försöka hinna med en löprunda efter skolan. Dessutom kommer det nya avsnitt av de podcasts jag lyssnar på. I lööööv it! Har typ tre avsnitt att lyssna på idag och jag älskar det. Att bara lyssna på en bra, peppande podd och gå ut på en promenad. Bästa! Igår lyssnade jag på första avsnittet av ”Vi måste snacka”. En podd av Felicia och Amanda och första avsnittet var riktigt roligt. Längtar tills nästa vecka när nästa avsnitt släpps. Har ni börjat lyssna på någon podd?


Kosorna jag har skrivit om. Fruktansvärt söta är dem och jag vill bara gå in och klappa dem. Vet inte om man får det. Det finns en trappa in, kan man då gå in och klappa dem eller man ska låta bli? Juste! Måste även berätta att jag har den fulaste färgen på mina naglar just nu. Ser ut som Shrek naglar. Ser ut som mina tår har möglat och att jag har petat i näsan med mina fingrar. Bläää! Måste genast byta nagellack;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229