Lyssna på din kropp när den säger nej

Godmorgon alla! Hoppas allt är bra med er. Sovit gott? Jag har nästan precis gått upp från sängen. Har iaf kunnat sova bra inatt vilket jag inte har gjort på en vecka. Jag var tvungen att ta min medicin igår för att jag skulle koppla av och kunna sova. Känns väldigt tryggt att ha det när jag verkligen behöver det. Idag är jag väldigt trött och avslappnad och det känns skönt. Jag mår bra idag! Mamma hade en bra födelsedag igår och det var det jag ville att hon skulle få. Hoppas ni hade en trevlig lördagkväll!

Idag är det söndag och för mig är det inget särskilt som händer. Jag ska bara ta det lugnt idag. Läsa om jag känner för det, rita, träna and so on. Ska ta denna söndagen till att bara koppla av och göra det jag känner för. Inga måsten ska kännas idag. Därmed låter jag bloggen vila idag, något inlägg kommer komma upp men inte som vanligt. Alla behöver en sådana dag för att kunna återhämta sig och orka veckan efter. Har man måsten hela tiden kanske man presterar mindre, upplever stress och så blir det bara pannkaka av allting. Det är verkligen viktigt att lyssna på sin kropp! Ta en dag i veckan åt att ta hand om dig själv och bara koppla av. Vad har ni för er idag?

Min mamma hade gjort en fruktansvärt god tårta. Sjukt god! Hon hade också gjort en Cheesecake och herregud. Wow säger jag bara! Önskar jag vore lika bra som henne på att laga mat, kakor och tårtor.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229