Ledsen över studenten

Ingen spännande dag idag för mig. Har bara legat och degat hela dagen. Fixat lite med bloggen och läst. Ätit glass och lyssnat på musik. Inget mer än så. Det var också min plan, att bara ta det lugnt. Är heller inte på så jättebra humör så känner inte för att göra något. Vädret idag har skiftat. Imorse var det fint och sen blev det jätte molnigt ute. Trodde ett tag att det skulle börja regna men solen dök istället fram. Haft fint väder hela kvällen, superskönt. Helt sjukt att det har varit så fint i flera veckor. I like it!

Corona situationen fortsätter. Tråkigt! Hemskt! Min student blir inte inställd men det blir ingen traditionell student. Har skrivit ett inlägg om det. Dock känner jag mig mer ledsen över det då jag har hunnit reflektera mer. Har liksom sett framemot denna dagen sen sexan. Studenten skulle vara som ett kvitto för mig på allt jobbigt jag har behövt gå igenom och att jag står här mer lycklig än någonsin. Tyvärr blir det inte riktigt som planerat vilket är tråkigt. Men ingen vet riktigt hur man ska hantera corona situationen och vi får göra det som är bäst. Vi alla får hjälpas åt nu!

Asså denna blomma var sååååå jäkla vacker! Ska lätt ha en sån när jag flyttar hemifrån. Wow! Dock är den hövligt dyr så man får spara.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229