Ingen rubrik

Godmorgon! Jag tar fan pris för Skånes tröttaste person. Herregud, mina ögon går i kors men jag får skylla mig själv då jag la mig sent igår och även alla andra dagar. Utöver tröttheten mår jag bra. Allt känns faktiskt ganska bra för mig just nu. Livet rullar på trots corona. Jag håller mig hemma. Går ut på promenader med Jasmin och träffar min kille ibland. Tycker faktiskt det är mysigt att vara hemma så mycket för man spenderar extremt mycket mer tid med sin familj och det älskar jag. Finns inget bättre än att umgås med sin familj<3

Vädret idag ser inte så jättefint ut. Igår var det ju molnigt under dagen och sen på kvällen blev det fint. Kanske blir samma idag då men det blåser ganska mycket vilket gärna får sluta. Idag är det skola och jag har några lektioner. Börjar 8.20 och vi ska nog bara prata med vår lärare och avsluta kursen. Resten av lektionerna har jag noll koll på. Vi får se hur det blir. Hur mår du idag?

Ett tips till er som känner er mer nedstämd än vanligt är att göra ett litet spa för er själva samt skriva ner 10 saker som får dig att må bra. Det hjälper faktiskt då jag själv har varit där och kan ibland känna mig mer nedstämd vissa dagar. En ansiktsmask, måla naglarna, kolla en bra film från barndomen är jättebra tips. För mig fungerar det jättebra och det får mig på andra tankar samtidigt som min själ och kropp för en boost. Även att skriva ner 10 saker som brukar få en att bli glad är en toppen idé för automatiskt känner man sig lite gladare när man skriver sina punkter.

To do list for Thursday:


  • Skola
  • Skriva klart planeringen på gymnasiearbete
  • Dammsuga och dammtorka rummet
  • Läsa 1h
  • Bädda rent ?
  • Hjälpa mamma?
  • Träningspass

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229