Hacka en gullök en liten korg färska championer en morot och ett äpple krydda med vegeta, röd paprike och lite salt stek och blanda ny kokt ris! sååå gott och så enkelt till det gjorde jag lamm idag men det går lika bra med kyckling eller lax. jaa ni ser till och med laga mat är jag bra på!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jaa nu blir det ny val.. oo jag kan bara minnas sista valet..Besvikelsen på att ett parti som sd fått ett sånt stöd.
Skämms för och vara svensk! visst är invandringen ett problem och något vi borde diskutera om.. men vet vi vad sd står för!
De inte bara flykning politiken det är ett parti som står för så mycket fientligt. läs läs läs om sd. Ryser av att en så stor del av oss lägger sin röst på detta. oo det skapar en sån oro i alla fall hos mig.. var tredje människa har röstat på sd, hur många av minna grannar eller arbetskollegor har fått deras röst!?
Hur många olyckliga och outbilldade människor finns det. oo sen detta om val kommer kosta så mycket pengar som vi kunnde ha gjort så mycket annat bra för! typ till äldrevården!!?

Likes

Comments

nätterna kan vara långa.. speciellt om man jobbar natten nån gång vid tre tiden går blodsockret ner och man nbörja kallsvettas.
Men snart faller väll snön så det ser ljusare ut om nätterna i alla fall. Jag tycker det är viktigt att man försöker påminna sig själv över det man ska vara Tacksam för.
Det du tar för givet kannske nån annan inte ens kan drömma om?! Jag vill än en gång skänka en tanke till min familj och mina vänner. Ni är fantastiska.
oo ni vet det där med och tänka dumt om dom som gör dig dumt är bortkastad tid.. det där tar gud och karma hand om!
Nu till nått roligare!!! LISEBERG där bjuds det på massa roligheter is showen är jättebra för stora och små, jag och Ajla blinka inte många gånger. oo mys faktorn! aaaaj aj aaj en hundra poängare! Ta med en tjock plånbok och rejält med varma kläder och njut. Här kommer en bild som säger mer än tusen ord

Likes

Comments

såg ett avsnitt av under cover b joss. Det är ett program där vd.n för företaget får klä ut sig och låtsas jobba på sina verksamheter det kan vara från industri verksamheter till resturang branschen ..jätte kul program oo det avsnittet jag såg idag var ju verkligen underbart och nått alla borde se speciellt nu nära jule tid. Änglar finns i alla former och ibland är det vd.n där du jobbar!

Likes

Comments


Likes

Comments

jaa ni som kommer in hit och tror ni ska få läsa nått privat om mig ni kan gå ut! jag har en blogg bara för skoj skull för att skriva nått löjligt barnsligt ibland och spela smart andra gånger sånt där ego som alla vi använder social media till med alla selfies på Facebook och statusar och inlägg. Jag kommer alldrig dela nått som jag anser är privat här eller dela av mig av nå kännslo mässig gråt inlägg... för sympati av någon haha. Jag har min familj och mina vänner och prata med! oo det räcker gott och väll:) dom skrattar åt mig när det behövs och gråter när det behövs... oo så skönt o få detta klar lagt då. hejdååå:)

Likes

Comments

Finns en så fin grej som spridit sig världen över!.. uppskjutet kaffe! syns på flera sociala medier och många pratar om det. Joo man beställer två koppar kaffe en till sig själv och en upskjuten.
oo det menas att man betalar för en extra kaffe till någon hemlös som inte har råd med en varm kopp dricka! Ett så härligt insiativ som jag hyllar och imponeras av! jag tycker vi alla är skyldiga och hjälpa och stötta vår medmänniska! oo ingen har blivit rik av och inte dela med sig!
Det som iriterar mig fruktansvärt mycket nu är att det debbateras om detta nu för fullt! oo man tar up om caféerna och resturngerna verkligen ska ta emot uteliggarna?! om det är trevlig o sitta bland dom när man betalar så dyrt för en kopp kaffe?! allvarligt talat!!! nog med dummt prat men detta är ju idiotiskt! om du inte vill sitta bland andra människor i ett café kan du dricka ditt kaffe hemma! tycker jag! eller kan du då kannske inte visa up din nya röda kappa som var onördigt dyr! fuck you bitches säger jag och forsätter inspireras av denna fantastiska ide !!:) mera sånt här Tack.


Likes

Comments

Jag läser mycket i vissa perioder o mindre i andra. tycker det är så skönt och fantisera sig bort i en bok innan läggdags. nu det sista har jag läst boken sista chansen av Marian keyes! något och rekommendera.. hon blandar humor, allvar och ironi precis så där som jag gillar det! oo mina sista ord säger jag med en bild!

Likes

Comments

Här hemma pratas det väldigt mycket om tomten! den där fina gubben med röd rock som kommer med massa pakaet. O min fyra åring bara väntar på den där tomten och tycker hon har varit extra snäll i år så hon ska få massa paket. Igår skicka vi iväg julkort och viktigast var att tomten skulle få ett
-mamma..tomten måste se att vi saknar honom.
oooo önske listan är oändligt liång.. tror nästan vi får ta tomte snacket snart o förklara att de ju vi som bidrar med alla dessa paket. oo varje år förvånas jag lika mycket! att det ska vara så dyrt med alla dessa leksaker och grejer till barn! här är en bild på Ajlas önskelista! rätt så fräck:) vill tipsa om en sida där det finns massa små gulligt för dom små. www.systerlycklig.se

Likes

Comments