Header

En frisyr som jag har burit de senaste typ 6 (?) månaderna är denna. Den är så lätt att göra och går att både klä upp och ner. Locka håret för en lyxigare look eller bara låt det vara och släng ihop en toffs i nacken. Superenkelt och sjukt snyggt till de mesta outfitsen. Även Beyoncé rockar den här frisyren lite då och då! Ett + är också att det knappt sliter på håret vilket gör att det kommer bli längre. Mitt hår har växt några centimeter och jag har inte längre lika mycket kluvna toppar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kläder

Såg att Nelly.com hade fått in såååå mycket fint! Älskar verkligen gammelrosa kläder, får en så bra känsla, elegant är vad det är! Mina favoriter i collaget nedan är klackarna med volanger, off shoulder toppen eller den blåa väskan, kan inte bestämma mig, allt är ju för fint.

Likes

Comments

Jag

Gokväll bloggis! Jag har lite nyheter åt er.

Innan jag startade den här bloggen hade jag länge velat blogga, helst om mitt egna liv, men jag vågade inte. Så istället startade jag en blogg om Beyoncé eftersom jag älskar henne. Det var absolut ett jättebra beslut för jag tycker verkligen det är kul att blogga. Men som ni säkert förstår är det ibland svårt att hitta något att skriva om och därför har jag tagit beslutet att börja blogga om mitt egna liv också!

Så från och med nu kommer ni att få läsa om mig också och därför tänkte jag börja med att berätta lite om mig. Jag är en sjuttonårig tjej som bor i en liten stad i södra Sverige. Jag blir gärna kallad Blanca Minou. Jag gillar att lyssna på musik och gå på långa promenader eller träna på andra sätt. Jag har inget speciellt mål med bloggen mer än att förmedla nyheter om Beyoncé och få ut lite av mina egna tankar. Jag hoppas att ni kommer gilla bloggen trots detta beslut!

Likes

Comments

Beyoncé, Solange

Det verkar som att Beyoncé har lämnat hemmet för att ha kul en stund! Igår var hon på FYF FEST som är en festival i Los Angeles och lyssnade på bland annat Missy Elliot. Festivalen fortsätter även idag och imorgon då Solange ska uppträda. Återstår att se om det kommer några fler bilder ikväll eller imorgonkväll med tanke på att Beyoncés vän Frank Ocean uppträder idag och som sagt, Solange imorgon. Här är en bild på Solange, Missy Elliot och Beyoncé.

Likes

Comments

Beyoncé, JAY-Z, Rumi, Sir

Nya uppgifter om Beyoncé och Jay-Zs nyfödda tvillingar, Rumi och Sir, har avslöjats via kopior på deras födelsecertifikat. Tvillingarna förlöstes den 13 juni av Dr. Paul Crane (som även har hjälpt Kim och Kourtney Kardashian att föda!). Födelsecertifikatet avslöjar att Rumi var den första som föddes, Sir kom kort därefter samma minut. Båda klockan 5:13. Varken Rumi eller Sir har något mellannamn.
Du kan se en del av födelsecertifikatet på bilden här under. Det hela finner du HÄR. Den personliga informationen om Bey och Jay-Z har strukits över på bilden!

Likes

Comments

Beyoncé

Ni har väl inte missat att Madame Tussaud har skapat en ny vaxdocka som ska föreställa Beyoncé? Hur som helst, Madame Tussaud har fått så mycket skit kastat på sig på grund av denna docka. Det är inte konstigt i och med att dockan inte alls är lik Beyoncé. Håret är för blont och för platt, läpparna är för små, kroppen är för smal och huden är för ljus för att föreställa Beyoncé. Madame Tussaud tog bort dockan och gjorde om den, håret fick lite mer volym, huden fick sig en spraytan och strumpbyxorna togs bort. Och hur blev resultatet sen då? Bättre.. men inte i närheten lik Beyoncé!

Det är inte heller första gången som Madame Tussauds klantar sig när det gäller Beyoncé. Kolla på dessa dockor liksom:

Och så kollar vi på hur bra vissa andra dockor ser ut när den riktiga personen står bredvid..

Likes

Comments

Sir, Rumi, Blue Ivy, Beyoncé

Hejsan alla läsare! Tack så jättemycket för alla fina kommentarer, går så himla bra med bloggen just nu vilket motiverar mig att fortsätta. Superduperkul ju!

Jag jobbar nästan varje dag och har inte så mycket tid över till bloggen som jag skulle vilja. Försöker få upp åtminstone ett inlägg varje dag iallafall.

Nu när vi har landat lite angående det här med Beyoncés graviditet, hur känner ni? Gillar ni namnen Rumi och Sir?
Jag är inget fan av namnen, jag hade hoppats på något gulligare eller något som matchar Blue Ivy. Typ Indigo.. hade varit så kul om de alla hette någon färg, och kanske någon blomma efter det. Såsom Indigo Tulip eller Green Rose.

Likes

Comments

Beyoncé, JAY-Z, Rumi, Sir

Dåså, Beyoncé verkar vara fit for fight och back in business! Tidigare idag lade hon upp en bild på Sir och Rumi men nu har hon precis lagt upp tre bilder varav två är på henne själv och en på sig tillsammans med Jay. Så roligt att hon verkar vara tillbaka, det har ju varit tyst ett ganska långt tag. Nu får vi bara vänta och se ifall ryktena är sanna... ny tour? Nytt album tillsammans med Jay?

Och för övrigt så bara ÄLSKAR jag dessa nya bilder. Kolla på henne, sånt sjukt glow!

Likes

Comments

Beyoncé

På 3346 Parkwood drive i Houston, Texas ligger huset Beyoncé växte upp i. Det är många fans som besöker huset. Jag är en av dom som ska göra det, det är något som jag är fast besluten om! När jag någon gång i framtiden besöker USA kommer det bli en snabb tripp till Houston. Jag vill även besöka park wood, parken som gett ivy park sitt namn. Det skulle vara så enormt jäkla mäktigt att få se platserna som har haft en sådan stor betydelse för Beyoncé och henne projekt och arbeten. Verkligen en dröm!

Huset på bilden är hennes barndomshem! Vi kan även skymta lite av huset i Life is but a dream.

Likes

Comments