Tuff men mysig dag

Idag gick jag o min pojkvän en jätte mysig långrunda med vår vovve i det fina vädret,och han fick springa lös o busa och han passade även på att bada i alla diken med vatten plus han passade på att rulla säg på en äng där dom lagt på ko skit så det det va ju inte jätte mysigt direkt men vafan grisar rullar sig ju i skit. I övrigt har det varit en otroligt tuff dag har inte mått så bra psykiskt eller psykiskt men vi kämpar på och hoppas på att turen ska vända snart! Nu blir det bara att lägga sig ner o mysa med min man o vovven o hoppas på att man mår bättre i morgon! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att leva med ADHD

Jag lever med ADHD och jag fick min diagnos när jag va 17 år. För mig har det inte varit lätt , jag kunde inte koncentrera mig i skolan för när läraren stod där och babblade så kunde jag inte förstå och jag orkade inte lyssna jag ville men min hjärna bara stängde av , den ända gången jag kunde förstå var när läraren berättade muntligt för mig och visade vad jag skulle göra och då kunde jag förstå och koncentrera mig för en stund max 30 min sen blev det för mycket i huvudet. Jag fick aldrig den hjälpen jag behövde i skolan så jag fick aldrig några betyg för jag hatade skolan för kunde inte koncentrera mig o bara göra samma sak , det ända jag var på va typ sy och trä slöjden. På grund av min ADHD så kryper det i kroppen dygnet runt, dag som natt, sjuk eller frisk , det kryper hela tiden i än, jag blir galen vet inte vad jag ska göra av mig själv och i huvudet är det miljarder tankar och för mig var detta jobbigt för jag kunde aldrig slappna av det var hela tiden krig i   o myror i kroppen och stod på kön på att få göra en utredning , jag orkade inte med mig själv och det var så mycket saker som hände i mitt liv så jag testade droger o där fastnade jag , drogerna var det ända som fick bort krypandet, drogerna var det ända som fick mig att sluta tänka , drogerna va det som fick mig lugn , det va det som fick mig att må bra , att slippa känna det ständiga kriget inom mig , varje dag var en kamp för mig och drogerna var min ända utväg och det ända som fick mig att må bra för stunden så jag hamnade på behandlingshem och där blev jag utred och fick då min diagnos. Jag kan inte koncentrera mig, jag känner ständigt ett krypande i hela kroppen , det är alltid miljarder tankar i huvudet som krigar , jag bli lätt ledsen och arg , jag kan bli arg på små saker som andra kan tycka är barnslig men för mig är det inte det, folk kan uppfatta mig som att jag inte lyssnar på dom men det gör jag men oftast så lyssnar jag men mitt i allt kommer jag på andra tankar, jag avbryter andra i samtal, jag kan prata om nått men rät som det är byter jag samtalsämnen om jag ska säga nått som är bra så är det att jag älskar att göra nya saker o lära mig nya grejer, älskar att jobba o få ta i , och att jag är nått speciellt och folk får ta och acceptera mig för den jag är men jag är iallafall mig själv och även om jag tycker det är jobbigt att leva med min ADHD så ger jag aldrig upp trotts att jag kan vara svår att förstå, jag lever med min diagnos ADHD och jag är en stark person som aldrig ger upp!

Likes

Comments

Mys så här på dagen

EN varm choklad dryck och mys med vovven i soffan. Toro han är jätte deppig och vill knappt äta och dricka o han bara sover och sover , han saknar sin mamma och jag saknar min bästa vän , hoppas verkligen har det bra i hund himlen. Idag kommer det inte hända speciellt mycket mer än att ligga här och ta det lugnt ,min pojkvän han jobba kväll. Det kan bli så att jag o vovven åker ut till stallet men vi får se vad dagen har att erbjuda!

Likes

Comments