Vad jag är tacksam för just idag

Visst är det så att det finns gråa och trista dagar, men vi får heller inte glömma dem soliga och bra dagarna! Så idag tänkte jag summera en liten lista på vad jag är tacksam för just idag

💜 Jag är så tacksam att man kan ringa och prata med sina nära och kära, så som det är just nu blir det inte att man ses på samma sätt eller lika ofta. Så då är jag väldigt glad över att man fortfarande kan ha kontakt med varandra på andra sätt.

💜 Jag är tacksam att jag fortfarande har ett arbete att gå till.

💜 Jag är tacksam att jag är frisk och mår bra. Man får faktiskt inte glömma det och ta det för givet. Jag är glad att min kropp är stark och blir starkare ju mer jag tränar.

💜 Jag är tacksam över att Trollhättan är så fin stad, där man kan få njuta lite extra av mysiga belysningar och av naturen.

💜Jag är tacksam över vädret, att det äntligen börjar bli ljusare på kvällen.

💜 Jag är tacksam över tända ljus, hela stämningen här hemma blir så mycket mysigare på något sätt och om jag har doftljus tända luktar det helt underbart i lägenhet.

💜 Jag är tacksam över att sambon har köpt extra element till oss, så mysigt att gosa ner sig under en filt och dra på elementen och bara känna hur varmt det blir.

💜 jag är tacksam att jag har mycket träningsreskap och fantasi att jag kan ta hand om min kropp och hälsa på annat sätt än och bara gymma.

Gillar

Kommentarer

isvarmt
isvarmt,

Låter som fina saker att vara tacksam för ❤️

nouw.com/isvarmt