Det största träningshindret för att träna är att ha ursäkter för att inte träna

Jag och sambon har pratat lite om min träning under vardagen att vi ska försöka få till en ny rutin för mig att jag istället tränar det sista jag gör på dagen. Att jag ska komma direkt hem efter jobbet så vi hinner träffas umgås. Jag är sån rutinmänniska så få för mig kommer detta bli en utmaning att helt plötsligt göra annurlunda. Men vem vet det kanske blir jätte bra? Jag vet att många tränar innan man kommer hem som jag oftast gör så att man inte fastnar kvar hemma.

Jag tror det är största träningshindret av dem alla är att man hellre hittar på ursäkter för att INTE träna än att träna. För om man likaväl kan komma på ursäkter för att inte träna kan man lika väl komma på orsaker för att träna. Bara för skojskull gjorde jag en lista för att jämföra vad det blev mest av och helt ärligt kom jag bara på ursäkten att jag är vardagslat att det känns bekvämare att inte göra något alls medans orsakerna för att träna blev så mycket mer.

💪 Jag blir piggare och orkar göra mer saker .
💪 Min kropp mår bra av det.
💪 Mitt psykiska mående mår bra av det.
💪 Jag blir bättre av det så jag behöver det!!
💪 Det är roligt.
💪 Jag har inte alls lika ont i min rygg om jag tränar.
💪 Det kommer gynna mig senare i livet.
💪 Det är hälsosamt och bra för både kropp och själ.
och massa mer, så jag får helt enkelt bara bita ihop och träna som avslut av min dag  även fast det kommer kännas svårt att komma igång och peppa än själv när man hellre skulle vilja slappa i soffan 😁 

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Ja det är inte helt enkelt att få timmarna att räcka till allt, man får pussla en hel del iaf när barnen är små, deras uppväxt vill man absolut inte missa!!!

nouw.com/svullo