Denna bloggen har stått still i 4 år. 

Vad har hänt under dessa fyra åren?

Loppan har fått ett syskon, man har blivit husägare, husvagns ägare livet rullar på. 

De sista inlägget jag skrev var Loppan runt 2 år och nu är hon 6 och har börjat skolan.

Om jag bestämmer mig för att ta upp bloggandet igen som jag inte vet kommer de inte vara info om mitt liv längre utan om bakning, böcker och pyssel som jag tycker om att göra.

Ha en bra dag!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag förflyttar mig till blogg.se igen! Ha de gött allesammans!

Likes

Comments

Igår fyllde mitt lilla hjärta 2 år. 2 år har jag varit en av de lyckliga att få vara mamma. Helt underbart att få ge sin kärlek till ett barn att få känna kärleken från sitt eget barn. Otroligt vad tiden går fort.

Hade lite familjemedlemar hemma igår för att fira lilla loppan!

Presenterna hon fick var jätte fina, hon fick:

* En tröja + pengar in på fonden av sin farmor

* En leksaksmobil av Kickan

* Kläder, gräsklippare, kastruller, sandlådsätt, 3 små  böcker av sin mormor & morfar.

* Kläder, filmer och en bok av mamma och pappa.

Sen var även hennes moster och morbrödrar här och grattade henne. En mycket trevlig kväll med de man älskar!!

Lite bilder från igår. Hon har olika kläder för hon skulle ju testa de nya kläderna hon fick av mamma och pappa (hennes mamma och pappa) :)

 

Likes

Comments

Var har min motivation tagit vägen till att blogga. Den är som bort blåst och jag har alltså inget speciellt att blogga om men ska försöka få ihop ett inlägg i allafall.

Har som sagt inte hänt så mycket på senaste tiden. Jobb Jobb och Jobb. Varit sjuk förra veckan med. hmmm.

Vi ska ha kalas den 15:de augusti för hela familjen och önskade oss nya möbler till uterummet. Svärmor ringde och sa att hon hittat sådana vi vill ha på rea så hon köpte de sålänge till oss och efter kalaset får hon ha tillbax pengarna vi får.

Imorgon blir dottern 2 år. Gud får ångest av hur fort tiden går och jag ser fler och fler som är i min ålder gifta sig. Men jag då??? Jag vill med gifta mig. Har en underbar sambo och vår älskade dotter tillsammans de ändå problemet är att min älskade sambo inte vill. Han ser ingen mening med det för kärleken finns där ändå. Men jag vill...Gud vad jag önskar att jag fick stå där och säga ja till personen jag älskat i 10 år....hmmm Vad gör man om han inte vill? Kan inte göra så mycket åt de precis.

Känns som om jag aldrig får uppleva den drömmen!

Likes

Comments

Har inte skrivit på några dagar och kommer säkert bli fler dagar då inte bloggen uppdateras på. Ville bara skriva nu så ni vet att inget speciellt har hänt men motivationen är som bortblåst. Kommer börja blogga igen när jag hittat den.

Kram

Likes

Comments

Fick förfrågan från en ny tjej här inne på nattstad om hur man lägger upp bilder så tänkte göra en snabb guide på de här så hon kan se. Lättare med bilder än att förklara med ord.

 

När du har valt ladda upp bilder så väljer du storleken du vill ha på bilderna i inläggen och de gör man under bilden. Lite, mellan och stor,

Lycka till nu vännen!!

Likes

Comments

Vad tycks om min nya header? Visst är den fint ?? :) Hade inget vettigt att skriva hahaha!! Höres kanske den om jag kommer på något vettigare då annars får de vara så....

Kram

Likes

Comments

Igår var vi i stort sätt  vi bara hemma och tog de lugnt. Dottern var lite i trädgården men annars var hon inne för de mesta. Hon tröttnar ju efter en stund.

På kvällen igår var vi hemma hos svärmors (pojkvän). Blev bjudna på grillad kyckling och kassler. Gott i gott gott.

Dottern somna av sig själv i vagnen runt 20 tiden och vi gick hem vid 20.20. Trevlig kväll var det. Annars har de inte hänt så mycket så har inte mer att skriva.

Jo 1 vecka kvar på semestern sen är de slut med semester detta året. Eller nu i allafall. Sambon har redan börjat jobba. Första dagen för honom idag igen.

Kram

Likes

Comments

Skulle vara kul om fler man känner börjar spela Travian! Man kan hjälpas åt på ett annat sätt då. Använd denna länken om ni vill hjälpa mig på traven. Tycker ni inte de är kul så kan ni bara sluta spela det men de skadar inte att starta en by.

Kram

http://www.travian.se/?uc=sez_11969

Likes

Comments