Header

Ikväll har jag inte gjort absolut något. Pratat med Lotta och Eric om helgen oså. Tänkte lägga mig och sova snart men slutar alltid med att jag tänker att jag ska osva å har mobilen framför ögonen. Samma misstag varje kväll. Uppe sent och pallar inte skolan haha. Men jaaaa, som sagt, imorn är det fredag vilket betyder HELG. Feett nice att veckan är över & att jag kan sova ut... mumma.

Likes

Comments

Allt är på topp nu liksom. Träning, äta bra, vänner, fritid, skola.

Sitter påväg hem från Lotta nu Allefall. Hade planerat att träna core puls på gymmet idag men min buss var lite sen & skulle käka macka hos henne oså med så vi kom oss iväg typ 5 i 6 & passet började 6.. Så vi vi skippade passet & körde på gymmet i ungefär 1,5 timma, lite mindre typ. Men det var skitgött! Imorn vet jag inte om det blir träning just för har redan en känsla av att träningsvärken kryper på en... Men får se om det blir någon dag till helgen eller om vi kör på näsa vecka igen!

Åh åh åååååh så underbart med fredag imorn. Helg & bara kunna pusta ut, ingen skola dagen efter liksom. Inga planerade planer så fullt ut än men får se vad som händer. På helgen finns det alltid något kul som händer så det är bara att låte rulla på! 👌Drack godaste smoothien & kollade klart på en film vi började se på igår när vi kommhem till Lotta. Filmen var rätt bra men rätt konstig... Slutet var lite kaos haha.

Sedan är det bilder från skoldagen, bild, gym på idrotten & Mathias!

Likes

Comments

Åh Gud vad sant. Ni som står mig nära vet vilka ni är. Ni är så underbara, vad hade man varit utan er. Älskar er så

Likes

Comments

några bilder från gårdagen. Kvällsmys till 1000 + plugg.

Jag & mamma gjorde frasvofflor och några av mamma och pappas kompisar kom över med deras son inkluderad! 

Jag gjorde det lite mysigt med ljus i rummet!

Pluggade på i ca 2 timmar eftersom vi hade samhälls prov idag.
Sedan kom ett underbart fint och efterlängtat paket hem!

Där i låg denne skäheten. En Ester Elenora sjal. Så galet fin med leopardmönster och rosa blommor och spets, skiiit fin tycker jag! www.esterelenora.com köpte jag denna, finns även kläder och andra sjalar med mera! puuss

Likes

Comments

Som överskriften säger kommer det bilden på sjalen jag beställde & vilken sida osv. Fick inte tid till att ladda över bilderna till datorn eller göra ett inlägg ikväll för har suttit & pluggat i 2 timmar.. Plus att mamma & pappas kompisar var över en sväng & åt vofflor. Så himla mys. Tog lite kort på det idag så kommer bilder på det imorn med tänkte jag. Men måste sova nu så min hjärna är redo för prov imorn. Pussar


Kärlek

Likes

Comments

Satte mig precis på bussen. Tack & loooov att den inte är proppfull som den oftast är. Kan inte säga att jag gillar att sitta brevid främmande människor, men vem gör de! Luisa är kvar i skolan med sitt hemspråk oså så det blir en ensam busstur haha. Därför har jag altså ingen att sitta brevisar men, de är lungt!

När jag kommer hem måååste jag plugga samhällskunskap.. Har prov imorn & trodde det var till nästa vecka.. Men aja får köra på rejält olika delar av dagen. Sedan tänkte jag klämma in att cykla lite på träningscykeln vi har hemma. Lotta tror jag inte mådde helt 100 än så kan inte dra på gymmet än, vill inte gymma själv haha.

Men ah sedan tänkte jag lägga upp bilder & då på en sjal jag beställde i söndags tror ja det var. En perfekt vår/höst/vinter sjal eller vad man säger. Ha det göött, hörs sen.

(Inga bilder för bloggar på mobilen & mitt internet har typ nått sin maxgräns så de är segt haha)

Likes

Comments

Morgon.. Kan vara det värsta som finns & även det bästa. Idag könner ja bog mer åt det sämre hållet. Ingen lust alls till skola för är så galet trött, menmen. Har man lagd sig senare än va man borde får man skylla sig själv.

Likes

Comments

Denna helgen har nog varit den bästa på länge, om inte den bästa haha..
Så sjukt kul har typ allt varit! Först i fredags drog jag, Luisa, Linnea, Amanda & Lotta till Camilla! Där hade vi tjejmiddag med mer. Sen vid 10-11 drog vi vidare till Linus. Där var en dela andra & det var nice. Så Amandas mamma kom & hämtade mig & henne runt 5..! Så sedan vid 12 nästa morgon vaknade jag & hon upp hemma hos henne. Hon hade på sig en strumpa & jag en tröja jag lånade dör borta.

Sedan på lördagen träffades jag, Amanda, Luisa & Linnea & Lotta. Men på kvällen blev allt lite kaos men det blev väl bra i slutändan kan man säga. Svårt att förklara men detaljer är bara onödigt. Så jag, Amanda & Luisa drog till jaidi senare på kvällen. & där var vi & hade kul haha. Jag & Eric skulle ta halv 3 bussen men fick skjuts hem istället! Sen igår vakna ja rätt tidigt & bara var hemma & dega. Men Allefall, allt har varit jätte kul & tack för allt alla👌👍🎉

Likes

Comments

Behövde en go pizza idag efter gårdagen haha. Så jag & Amanda drog till pizzan dit även Linnea ä Lotta kom en sväng! Nu är vi & gör i ordning oss hos Amanda, dock bara jag & hon. Dom andra kommer senare oså. Sen ska vi till aziz & vara med några så det blir säkert mys, hoppas eran lördag blir bra! Puss

Likes

Comments