Godmorgon

Jag har bara en liten stund på mig att blogga för måste gå till skolan snart hah. Men idag vaknade jag i tid iallafall, är faktiskt inte så trött ändå. 

Idag ska jag till kalmar så tror inte att jag hinner blogga sen, isåfall sent ikväll. Vi får se hur de blir. Igår kväll satt jag bara och tog de lugnt efter frågestunden som jag hade, har ni några andra frågor? Fråga på ask 

http://ask.fm/Abbeyholbrook

Men jag låg och kollade på en ny serie som heter Weeds och de verkar helt okej faktsiskt. 

Just nu ligger jag i sängen och bloggar då och lyssnar musik. Har inget speciellt o skriva faktiskt, men har säkert något kul o skriva om sen, men nu måste jag gå. Måste ut med vovven. Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

FRÅGESTUND.

1. Hur mår du? 

Jag mår skit bra

2. Vilket stadie är du i nu?

De bästa stadiet

3. Knarkar du? eller testat?

Ja de har jag

4. Vilken skola går du på?

Skansen

5. Bor du i fosterfamilj?

Nej, men har gjort.

6. Slicka eller suga?

Är ju inte lebb så suga antagligen

7. Varför har du skurit dina armar?

Mått väldigt dåligt

8. Din största förebild?

Joy Martinsson

9. Röker du?

Ja cigg.

10. Hur ofta ler du?

Varje dag

11. Vad får dig att gå upp på morgonen?

Morgon ciggen haha

12. Senaste du hånglade?

Haha vettifan asså

13. Favorit tröja?

Min weed tröja som jag fick av donan

14. Har du varit hög någon gång?

Antagligen haha

15. Bh storlek?

80 C typ

16. Singel? 

Ja typ

17. Är du bi?

Nope, men inget fel med de.

18. Popcorn med salt eller socker?

SALT VAFAN.

19. Bästavän?

Amanda Johansson, Tintin Sjöqvist & Jonathan Bergstrand (Donan)

20. Är du kär i donan?

NEEEJ HAHAHA.

Likes

Comments

Shooo, vad gör ni då?

Imorse hann jag inte blogga eftersom att jag vaknade klockan 11 och var 3 timmar sen, när jag vaknade kom molly och störde mig som vanligt haha.Sedan fixade jag mig o så drog vi till skolan. Sen har jag bah varit i skolan och haft bild o lite annant skit. Ganska chill  dag faktiskt varit i skolan i typ 3 timmar så^^ När jag kom hem så solade jag bara typ, sen kom mamma hem vid  halv 4 och köpte choklad till mig för att jag är tjock okej okej? 

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar musik

https://www.youtube.com/watch?v=eM9mHDaLZ0Y

Har typ inget o skriva om, men tänkte ha frågestunden. Tänkte ha den klockan 18.00 så fråga på ask :)) 

http://ask.fm/Abbeyholbrook


Likes

Comments

Hejsan bloggen. Jag har inte bloggat pågrund av att jag varit i Karlshamn och haft fullt upp. Men nu ska jag blogga varenda dag som jag hade tänkt.  Men under de här 5  dagar har varit as nice, fått träffa mina vänner och familj. Jag har inte gjort mycket alls faktiskt, mest suttit hemma med koompisar o chillat typ. Igår fyllde också min  underbara Maja år. Har typ inget o skriva om,. Men skola imon och så. 

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och nyss kollat på serie . Omg de är bästa haha kolla den.  

''Hoppas farfar dör''

http://www.svtplay.se/video/2014122/avsnitt-1

Ska bara ligga och ta de lugnt nu, somsagt skola o skit imon. Måndag gå o dö .

Bjuder på lite o sminkade bilder osv. 


Jag har också köpt massa nya navelpiercingar 

Cp bilder på min bästavän AmandaGrattis Maja Lindahl <3 

https://www.facebook.com/maja.k.lindahl.3?fref=ts

Likes

Comments

4 PERSONER.

Joy Martinsson.

Joy, du är en jätte fin tjej. Jag kommer ihåg första gången jag träffade dig, usch tänkte jag. Men när jag lärde känna dig så är du helt underbar. Jag vet att du har de jobbigt nu, och jag vill kunna finnas där för dig, men de kan jag inte just nu. Du har hjälpt mig o inse att jag inte behöver droger och de, med mitt missbruk. Denna tjejen var en som hjälpte mig igenom de. Jag saknar dig jätte mycket, och hoppas de bästa för dig. Lägg till denna bruden nu.

 https://www.facebook.com/joy.martinsson


Amanda Johansson.

Min absolut bästavän, som jag älskar mer än allt i hela världen. Jag hade inte kunnat tänka mig att gå en ända dag utan dig.  Våra sjuka minnen, jag kommer ihåg första gången du rökte en cigg, du trillade ner för sängen och vi dampade låss. Klockan 2 på natten drog du hem för att du fick migrän på en skoldag. Och när jag aldrig va i skolan och vi skolkade i flera veckor tillsammans. Jag älskar dig somsagt och sakanr dig mer än någon annan. Lavio 

https://www.facebook.com/amanda.k.johansson.7?fref...


Tintin sjöqvist.

Min andra bästavän, vi har kännt varandra i ungefär 6 år snart. Du är en fin person och vi har sjuka minnen tillsammans. Saknar dig massor. Vi har bråkat en del, men vi kommer över de ganska snabbt. Älskar dig finaste. 

https://www.facebook.com/tintin.sjoqvist?fref=ts

Jonathan Bergstrand.

Min stonerbuddy, tycker om dig killen. Vi har seriöst sjuk kul tillsammans de går inte att beskriva. Den gången vi helde färg på bilen mitt i natten? Dom gångerna jag bitit dig när vi kollat skräckfilm? Bästavän, älskar dig något så sjukt&saknar dig något så enormt. 

https://www.facebook.com/jonathan.bergstrand.9?fre...

Likes

Comments

Hej bloggish.

just nu sitter jag på läxhjälpen, och lyssnar på musik^^ Jag har absolut ingenting och blogga om haha, eller jo kanske. Jag drar till blekinge idag och hälsar på fader min, och broder förstås. Jag är där till söndag, har du lust o träffas? Skriv till mig på facebook https://www.facebook.com/abbey.wessberg

Tänkte också ha en frågestund, så ni kan ta o fråga mig på ask, så svarar jag på dom frågorna här på bloggen, kommentera om jag ska svara på dom skriftligt eller video :) http://ask.fm/Abbeyholbrook Så blir de skit braa. 

Har inte så mycket att skriva om, men tänkte dock, skriva om 4 personer som betyder något så enormt mycket för mig :)


Likes

Comments

Hejsan bloggen, de var ett tag sen. Nu hade jag tänk börja blogga igen, o de känns bra. Nu när jag mårb ganska bra. De har gått ett helt år sen jag var inne här senast. Tänkte berätta lite om vad som hänt detta året som gått.

Som de flesta vet så bodde jag i Karlshamn i blekinge med min bror och pappa. 

Det gick bra i skolan och sånt, men sen började jag umgås med fel folk som rökte och drack, så  jag började med röka och dricka. Och då fickjag byta skola till Prästletten, där jag inte trivdes alls. Jag slutade med hästar och skaffade nya vänner i karlshamn. Men de blev inte bättre. Jag hamnade i en grupp som rökte bras, så jag testade och jag trodde att jag mådde bra av de. Men de gjorde jag inte, fast jag insåg inte de. Sen blev socialtjänsten inblandad och ville prata med mig om vad jag gjorde och så. Så jag började med pisse prov varje vecka. Men jag slutade inte röka ändå, alltså jag hade ett missbruk. Jag klarade mig inte utan cannabis som de heter. Jag fortsatte röka, och socialen började undra varför jag struntade i alla prov. Så en dag när jag kom till skolan, så satt polisen och väntade på mig. Jag förstod direkt att dom skulle ta pisse på mig. Så jag pissade, jag pissade posetivt på THC alltså cannabis, Weed och hash. Så min pappa hämtade mig i skolan och var väldigt förbannad. Lite senare på dagen kom socialtjänsen och hämtade mig och drog in mig i bilen, dom körde mig till en fosterfamilj. Jag var hos en Kvinna i Ronneby, hon var hur snäll som helst och jag tyckte verkligen om mig. Så jag var där i 3 dagar,sen hämtade socialen mig på måndagen. Då skulle jag få åka hem och packa mina grejer och åka upp till Öland alltså min mamma bor där. Men när jag kom hem till pappa så pratade jag och pappa med socialen och berättade vad som hade hänt i  min barndom. Min mamma har slagit mig, hon var alkolist. Hon hade en sjukdom och var jätte ledsen ofta. Så jag fick stanna hemma ett tag, och jag rökte inte bras då. Men efter 2 veckor började jag igen. Jag var fast i mitt missbruk. Jag började få anmälningar och socialen sa till mig för 3 veckor sen att jag skulle flytta till mamma alltså på öland. 

Så nu bor jag på öland, och jag är hur lycklig som helst. Min mamma är den bästa personen i mitt liv, och jag älskar henne något så enormt. Nu har jag också varit ren i 1 månad och har aldrig mått bättre.

Likes

Comments

Hejsan, tänkta ha min lilla frågestund nu då.

FRÅGESTUND!
1. Är 12 år fast fyller snart 13
2. Jag är mörkrädd, sjukt mörkrädd
3. Jag måste sova jämte någon om jag ska ha släkt lampa
4. Jag är kär, sjukt kär
5. Jag ärr på mina armar
6. Jag har två bästavänner, Frida o Telma
7. Jag gillar inte att bråka, men hamnar alltid i bråk
8. Jag är lat, latare än alla andra
9. Jag har navelpercing o kanske ska ta i tungan..
10. Jag älskar mina vänner och familj mest
11. Min storebror betyder sjukt mycket för mig
12. Jag har lätt för skolan, fast ändå aldrig är där nästan
13. Jag har lätt för att träffa nytt folk
14. Jag älskar pommes :3
15. O jag älskar hästar. :)

Likes

Comments

Hej, förlåt att jag inte bloggat på mer än en vecka, har haft mycket annat för mig o inte haft tid. Men ska försöka blogga så mycket jag kan. Har mycket o tänka på, bland annat alla prov i skolan o vad jag vill o inte vill. Haft en lång och dryg vecka fast ändå mycket o tänka på.

I torsdags tog jag navel percing förresten. haha. De gjorde inte ont för er som kanske fundrar på att göra navelpercing vad vet jag?

Men iallafall, sen på fredagen så hade vi prov i skolan.. De gick väl sådär kan man väl säga.. Men kommer minst få ett E på de. De var alla länder i västra Europa haha inte svårt men jag är efterbliven.. OKEJ :c

Jaaa.... I helgen har jag o frida inte gjort mycket alls. På fredagen så var vi o bowlade med fridas pappa, låssas mamma,sandra & sandras kompisar. De var väl kul.. Tror jag kom 2a eller 3a. PROOOO. Eller inte.. Sen på lördagen så kom min mamma hem till oss, så vi chillade mest hela dagen. Kollade på Beck typ... Sen vid 18.00 så stack mamma till en gammal kompis då stack jag o frida till svängsta o va med lite kompisar, snodde en kundvagn osv.. Fett kul hade vi, sen vid 21.00 så drog vi till anton o träffade Anton o Oliver som ändå var sjukt dryga... Sen gick vår buss 21.27 men vi missade den SOM VANLIGT så pappa betalade taxi hem :'3 heh.... De var min helg typ.

IDAG

Idag har vi bara chillat, kollat på Beck hela dagen nästan. sen vi 18.00 åkte vi hem till Frida. sen dess har vi lyssnat på musik o chillat. Nu ska frida vara så jävla jobbig att hon ska börja packa nu med... De flyttar om typ 2 veckor.. eller något. Men jaow de är FRIDA de så...

Tänkte på de med frågestund, nästan alla svarade JA så tänker a de lite senare. Men vi höööörs. <3

Har ni någonsin känt att de finns dagar då man inte orkar mer? :/


Likes

Comments

Tänkte om jag skulle ha en frågestund?

Likes

Comments