Instagram@bettinabjorkmo

Skrevet i : Kjærlighet

Hei

Jeg husker den siste kjæresten jeg hadde, han betydde virkelig alt for meg, og jeg kunne og kan fortsatt gjøre hva som helst bare så han skal ha det bra. Jeg gidde han bokstavelig talt alt jeg kunne, men det jeg fikk tilbake var ''skuffelse'' og bli sveket. Men, men..

Dette er nesten helst komisk...

De aller fleste folk gjør hva de kan for kjærligheten, men hva får de aller fleste tilbake igjen.. Det som ofte skjer er at vi er lykkelige en liten stund, også skjer det noe med den andre så de slå opp.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heiiiii


Fin start vet du, ordet ''hei''. Jeg vil bare si det med en gang, så det er gjort. Jeg vil ikke skrive hver dag, men jeg skal prøve å skrive så ofte som mulig. Kommer til å skriver om kanskje det kjedeligste som finnes, kjærlighet, men vi må også huske at det finnes masse som er tilgjengelig når det kommer til det ordet. Kommer til å skrive om det, kanskje hverdagen, vennene, idioter og kanskje noe mer. Jeg skal ikke si at jeg kommer til å skrive om fashion eller noe slikt, for det interesserer meg ikke så veldig mye egentlig, pluss jeg er ikke så veldig god i akkurat det ''elementet''. Men jeg kan sikkert poste noen selfier, om dere vil flire noen gang ;). Ellers er det egentlig bare å komme med ønsker om det er noe dere vil vite, lese eller vil bare høre om andres sine meninger. Jeg vil også si at jeg er på en måte ''litt'' ny med denne blogger greiene, om dere skjønner, så vil ikke akkurat forvente så veldig mye. Kan starte bloggen med hva som helst, så bare si hva dere ønsker. Dere kan kontakte meg på nummeret førtientrettiniførtiåtteåtti, ellers er gmailen min bettilian@gmail.com

Likes

Comments