Känslan av att stå i en fyrvägskorsning

Godmorgon!
Jag har precis satt mig i soffan med en kopp kaffe. Barnen har jag precis lämnat av på skolan, efter en härlig, lugn och skön helg. Och bestämde mig för att ge bloggen en chans.. igen.. :/
Jag tror att det kan vara nyttigt för mig att försöka skriva av mig min ångest och stress som finns inom mig.
I skrivande stund, känner jag en ångest som sveper genom mig med jämna mellan rum. En ångest som jag inte kan sätta fingret på. Men kan vara en symtom av mina tankar. Just precis nu står jag i en fyrvägkorsning och har ingen aning om vart jag sak eller vart jag skulle vilja ta mig. Jo, djupt inom mig vet jag till viss del vart jag vill, men har ingen aning om hur jag skall bära mig åt för att ta mig fram till mitt mål. Vilken väg jag en kommer att ta så kommer dom vara väldigt gropiga och svåra att ta sig fram på. Inte alls så länge sedan så var minsjälvkänsla på topp och var H E L T övertygad om att verkligen allt går bara man vill!! Men just nu känns det som att jag tar ” ett steg fram å två bak” eller känslan av att gå i en rulltrappa i fel riktning. Ja ni förstår känslan???! Det jag försöker beskriva är hur jag skall försörja mig framöver, vad jag vill syssla med, vad brinner jag för??

Är det någon som känner igen sig eller är jag ensam? För det känns verkligen som att jag är ensammaste människan i värden som har detta problem.

Önskar er en härlig måndag! 🌸

#framtid #ångest #mammaliv #familjeliv #prestationsångest #selfie #familj #beslutsångest

  • Nära Gällivare

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229