Header

​5692818642

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

idag åkte lillsyrran hem efter att ha vart hos storasyrran i 4 dagar :)Likes

Comments

Sitter hos filips mormor och jag och filip har nu kommit fram till två namn som vi ska välja i första hand när barnet är ute om lillen inte ser ut att heta något annat , Nova maria Hagstedt eller Liam filip Hagstedt. 

Sedan ska vi vidare till patric och ska sova där inatt så ska passa på att sjunga lite singstar med emma, barnet i magen ska lära sig att gilla musik tidigt så jag går runt och sjunger hela dagarna i hopp om att lillen blir lika musikintresserad som mamma .

på måndag sa jag till barnmorskan på samtal så det ska bli spännande eftersom det är första besöket på bvc. :) 

Likes

Comments


Likes

Comments

ja under den tid jag varit gravid har jag tänkt att nån jävel skulle komma på nån historia om att filip inte är pappa till barnet.. men att min före detta pojkvän påstår sig ha sagt att han legat med mig för en månad sedan och är orolig för att va pappan är helt jävla otroligt och när man ringer och snackar med han så nekar han allt men jag VET att han ljugit för annars hade inte den här personen som berättat det vetat om att han vart min pojkvän osv då det var första gången dom träffa varandra. så otroligt jävla pinsamt så blir sjukt berörd. nog visste jag att han var korkad men att han skulle hitta på en sådan sak förvånade mig nå jävulskt och trodde inte att han hade ett sånt trasigt jävla hjärta så han var tvungen att ljuga om något sådant. filip är pappan till mitt barn till 100% . och det vet alla!. inte fan ska man behöva göra ett faderskapstest bara för att bevisa för världen att man inte ska tro på vad mitt X säger!?
herregud blir så sjukt less.

Likes

CommentsLikes

Comments