Bethina
Bethina
Bethina

Hejj! Här kikar jag in igen! Det är nämligen så att jag vart hemma från skolan idag. Jag har cirkus 38,5°c  och det är konstigt. Alltså visst jag får sånna anfall då man svettas som kokande potatis och ibland fryser jag som om det vore istid i Sverige, men mitt humör är uppe. Jag känner mig ganska pigg. Är det konstigt? Att man har feber men är hyfsat pigg ändå? Aja, imorgon tror jag att jag stannar hemma igen för att bli helt frisk istället för att gå runt halvsjuk ett längre tag.

Tanken var att spela in lite videos imorgon med en kompis, tyvärr blir ju det inställt så jag får planera in det någon annan gång snart framöver.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är det konstigt om jag vill förändras? Jag vill byta stil, skaffa nya fantastiska vänner och skaffa mig en ny personlighet. Jag känner att jag är lite öppen när jag berättar allt detta för dig men det är väl det som är tanken bakom denna bloggen.

Mitt problem är att jag kommer att behöva lämna mina vänner för att skaffa nya. Jag kommer att lämna mitt squad och bli medlem i ett nytt squad. Men min stora tanke är: vågar jag? Kommer jag klara det? Vad händer om jag misslyckas? Visserligen finns det en tjej som kommer att gå igenom den här förvandlingen tillsammans med mig.

Det enda problemet är att på sistone så har jag inte vågat delta i konversationer utan jag har mest vart bakgrunden och skrattat när de andra skrattar. Känner du igen dig?

Och sen har vi ju det här med skönhetsideal. Hur man ska sminka sig, inte för mycket men inte för lite. Hur man ska klä sig har också en stor roll i detta.

Kände för att ta upp detta så att ni vet vilken process jag går igenom just nu. Och om ni vill hjälpa mig så är jag nyfiken på alla era små tips!

Varma kramar!

Likes

Comments

Nu är det söndagskväll mina vänner. Detta innebär att välja ut kläder för morgondagen, planera lite inför den kommande veckan och framför allt sova, sova är livet. Jag har vart så otroligt trött på sistone så jag behöver verkligen sova länge inatt. Men först måste jag ta mig hem. Just nu gästar jag och familjen farmor min och vi har precis ätit en riktigt god kvällsmat. Känner mig lite slarvig som glömde fotografera maten, jag har inte riktigt kommit in i det här med att fotografera allt jag gör, men det mina vänner ska jag göra framöver. Puhh...

Likes

Comments

Hmm... Jag tänkte inleda denna blogg med ett simpelt men enkelt Hejj!

Vem är jag? Varför har jag startat en blogg? Vad ska jag blogga om?

Det är tre stora frågor som jag ställt mig själv under den senaste tiden. Jag har startat en helt ny fräsch blogg som jag tänker lägga en hel del krut på, hade jag tänkt mig i alla fall. Jag har bloggat förut på en annan blogg: http://www.nouw.com/biddelinaa det gick väldigt bra, men tyvärr la jag inte ner hela min själ på bloggen, utan det blev att jag skrev ett litet kort och snabbt inlägg för att jag ''kände mig tvungen att uppdatera bloggen'' . Men vem är jag då? Jo, jag är en väääldigt osäker tjej som hatar att gå förbi människor på stan. Jag vet inte riktigt varför men när jag var liten och gick förbi äldre ungdomar så blev jag rädd för dem. Jag hade ingen riktig anledning till varför jag var rädd för dem men förmodligen var det väl för att de var så långa och lät lite mer än de andra folket på stan. Idag är jag inte rädd för ungdomar på stan, idag är jag rädd för alla människor på stan. Inte så att jag gömmer mig för dem när jag går förbi dem men jag biter mig i läppen och går förbi dem och efteråt känner jag alltid en stark vindpust som kyler ner hela min kropp.

Jag startade upp en ny blogg på nytt igen för att ta tag i min osäkerhet men också inspirera er med mode, smink och deep talk inlägg.

Kan inte du kommentera något om någon modetrend som du har någon åsikt om eller kanske något tips som du kan tipsa mig om? Det hade vart jättespännande att läsa!

Välkommen till min värld! 

Likes

Comments