"Tramp. Tramp. Lager av snöflingor ligger som ett tjockt täcke mot marken.

Pulsen ökar för varenda steg som tas. Det är kyligt men det känns inte. Kroppsvärmen lämnar inte vinterkläderna som sitter så tätt inpå huden.

Det är vinter, inget snack om saken."

Hej! - Är det inte underbart när snön glimmar på gatorna?

Jag liksom andra klagar över kylan och "längtan efter sommaren" nämns ofta numera...  Men när man går ut i kläder som håller en varm så njuter man mer. I alla fall så gör jag det. Speciellt när fötterna bara går och går. Tankarna virvlar runt i huvudet. Någonstans i det skedet så börjar man upptäcka det fina med snön, naturen, lugnet, kalla det vad du vill men härligt är det!

Idag gick jag och min fantastiska  tjejkompis Simona ut i skogen. Vi tog med oss en "bauta" stor termos fylld med varm choklad och två muggar. Vi samtalade om livet och allt däremellan. Såå skönt!!

Jag skulle verkligen rekommendera att dra ihop sig med en eller fler vänner, gå ut och bara njut av allt det goda.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjabba! Hur är läget?

- För mig rullar livet på. Jag har jobbat intensivt under sportlovet. Nu tar vi äntligen helg och laddar upp inför skolan... igen.

De senaste månaderna har jag fått dille på accessoarer. Främst örhängen och halsband. Det går inte en dag längre att jag går från hemmet utan örhängen. För ett par månader sedan hade jag aldrig på mig örhängen fram tills dess att jag upptäckte en helt ny värld. Ett par enkla studs är pricken över i:et på outfiten. I detta inlägget visar jag upp härliga bilder som lillsyrran knappade av på mig samt visar jag upp studs som brukas bära.

OBS! Detta är inte ett sponsrat inlägg.

Älskar redigeringen av denna bild!

"Tänker på voldermort av någon anledning..."

Var det någon som sa photoshoot?

"Helt magiska studs från Edblad!"

"Hjärtstuds från Albrekts guld, älskvärda!"

"Blickar framåt"

Likes

Comments

"Den milda vinden griper tag i håret. Frusna fingrar, frusna tår. Ingen snö, bara en massa kyla."

Hejsan på er! Gissa vem som äntligen har lov? Ja, det är ju jag såklart!

Idag anlände jag till västkusten för att "njuta" av de lediga dagarna. Arbete står på checklistan och alla hjärtans dag. I det här inlägget så tänkte jag skriva av planerna inför veckan direkt ut min almanacka.

Måndag: Jobb, plugg, förbereda inlägg till bloggen, redigering av ny video. (Massor av saker att göra.

Tisdag: Jobb, som jag ser fram emot, plugg och eventuell vlogg-dag.

Onsdag: Jobb, jobb, jobb och alla hjärtans dag, mmh ser framemot detta!

Torsdag: Jobb, blogginlägg, plugg

Fredag: Jobb, in till stan?

Lördag: Ledig, äntligen helg! Plugg eftersom jag kommer att dränkas av prov när jag kommer tillbaks till skolan, redigering av video, blogginlägg, kvällsmys!

Söndag: Ledig, plugg, redigering av de sista detaljerna, uppladdning av video, åka hem"Fin;fina hav"

"En selfie i naturen, check!"

"Voffvoff"

"Ute med doggsen"

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Jag hoppade över den fina inledningen som jag brukar skriva, märkte ni det?

I helgen gick första avsnittet av mello. Hela tjejgänget var sugna på att bunta ihop och kolla på musiktävlingen. En mysig kväll med gott tilltugg och bra underhållning blev det.

Kollar ni på melodifestivalen eller är det bara jag som gör det? På senare år känns det inte alls likadant att kolla på mello som när man var liten... Kanske var det för att allting uppskattades på ett helt annat sätt då, hmm...

En välbehövd kväll blev det iallafall. Hela natten berättade vi historier och flamsade tills vi inte orkade mer...

"Se upp för detta gang gang!"

"Hur fin bild var inte detta på min underbara vän?"

"Dagen efter"

Likes

Comments

Contains affiliate links

"Att befinna sig med människor som väcker glädje. Men samtidigt sprida lycka själv. Nära och kära blir allt viktigare att tänka på. Men glöm inte av de personer som funnits där i vått och torrt. Kanske inte säger så mycket, men ögat ser. Dela med dig"

En intressant inledning som dagens inlägg börjar med. Många tankar for genom huvudet när jag knappade på tangenterna.

Hej på er! Jag hoppas att allting är bra.

Dagarna tar sig med stormsteg och det är inte lång tid kvar till alla hjärtans dag! Jag själv har aldrig gjort någonting speciellt under kärleksdagen och jag har inte planerat något större i år heller. För mig handlar inte alla hjärtans dag om att ge presenter till den man beundrar. Det handlar om så otroligt mycket mer. Alla människor som ställt upp för dig, tagit deras tid för att göra dig lycklig. Det bör väl vara värt något oavsett om det är någon i din familj, partner eller helt enkelt en vän.

Tidigare i inlägget berättar jag att alla hjärtans dag handlar om så mycket mer än att ge presenter. Jag tycker det kan vara roligt att ge bort presenter, oavsett om det är en liten present (kanske en dikt som du har skrivit) eller om det är någonting större. Dagen står inte långt borta och jag tänkte dela med mig av lite tips på alla hjärtans dag presenter, hur roligt låter inte det?

Utöver dessa materiella ting så tycker jag det är mysigt att bjuda ut någon på middag, ge den biobiljetter eller varför inte köra på det traditionella; choklad och rosor? Jag skulle inte tacka nej till en chokladask ...

Lite fina bilder från sommaren, jag tyckte att de passade in här!

Likes

Comments