Hej hej det var ett tag sedan, but I'm baacckk!

Lite kort om varför jag inte har bloggat på länge, Jo det var som sagt sista veckan innan betygsättning= Plugga söönder.

Men men nu skiter vi i det, det var julafton häromdagen och det var sååå mysigt. Jag och min familj + Släktingar fira tillsammans och öppna paket, åt mat d v s det man gör på julen hah. Men om ni vill så kan jag göra ett blogginlägg om vad jag fick i julklappar!! Jag skulle själv tycka det var kul att göra ett inlägg om det.

Denna vecka börjar mellandagarna = REA överallt, och då börjar shoppingen helt enkelt :)

Det snart NEW YEAR - NEW ME, men helt seriöst tror jag inte det kommer hålla så länge för mig.. Men ska försöka hah. Jag kommer absolut lägga upp ett inlägg om det och vad jag vill uppnå med 2k18.

// Vi höörss, byee


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


(asså shit vad kul) Liksom jag har skapat en blogg hur sjukt är inte det?! Ni undrar nog säkert vem jag är.

Jo jag heter Betanya och är 13 år gammal , Går i 7:an och bor i Stockholm. Lite (BASIC) fakta om mig. Jag är tjej som ällllskar att göra (kaozz) med mina vänner under helger och efter skolan... Men jag satsar fortfarande på skolan och pluggar hårt ;)) Jag gillar även att skratta skitmycket för den delen , Och jag är en person som inte skäms utan gillar att hitta på saker!! De sakerna kommer jag såklart dela med mig på min blogg ( ksk därför jag skapade en blogg :)

Jaja jag har mycket läxor och prov m.m men tror fan ingen vill läsa om att jag har massa skit på G hahaha... Så på denna blogg blir det bara massa skoj å lite om min vardag , det kan hända att det blir mer bilder än text pga att tror det är mer intressant när ni får se bilder än att läsa, aja det var lite om mig och hur jag tänkte skapa denna BLOGG!!

Puss & puuss // Betanya <3


Likes

Comments