Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Vi har inte bloggat på ett tag men det är för att vi typ glömde att vi hade gjort en blogg tillsammans. Men just nu så är det jag, Matilda som bloggar. Engla sitter bredvid och tittar på. Elina och Elin är inte här just nu men jag hoppas att de också kommer va med snart.


I alla fall, nu är det ny termin och vi har börjat 7:an!!!! Vi har fått nya iPads!!!! Happy!!!!!! Men det är i all fall roligt.


Idag i skolan så hade vi No, Svenska, Matte och sist So. Först så skulle jag va med en kompis men hon kunde inte så då ringde jag Engla och så kom hon hem till mig! Vi har precis redigerat klart en film som vi har gjort. Det är en serie i två delar (än så länge) som heter Hämsökta. Vi filmade första "delen" i tisdags och nu har vi filmat nästa "del" idag. Vi kommer inte lägga ut dem utan det är mer ett roligt bajs grej. 💁🏼.

Men aa det var allt färden här gången. Love Ya!

Likes

Comments

Hej idag så hade vi först engelska sen idrott,, lunch, SO och sist så hade vi NO och vi slutade kl 14:30.

På Engelskan så jobbade vi med Indien i våra 3 grupper sedan på idrotten körde vi fotboll och andra slags fotboll, krabbfotboll o.s.v. Vi fick pannbiff med ris, på SO:n så jobbade vi med olika religioner och varje bord fick en religion att leta fakta om och mitt och Elinas bord fick Islam, Englas bord fick Judendom och Matilda fick Buddism. På NO:n så jobbade vi med växter som vi har planterat och sedan så skulle vi komma frågor om gråsuggor att undersöka genom att bara kolla på dem. Till sist så kollade vi på en film om puberteten 😆

Imorgon så ska vi ha 2 nationella prov i NO Biologi 😑

Men just nu så håller vi Matilda, Elina, Engla och jag Elin på och gör mat, hamburgare med pasta!👍

Men det var allt vi hade att säga just nu så vi hörs!

Bye Bye!


Likes

Comments

Elin: Instagram=Elinjealmo Ask.fm=Elinpelin02 Videofy=Elinjealmo Blogg=nouw.com/elinjealmo


Engla: YT=angelengla Instagram=englapettersson Blogg=nouw.com/englapettersson Snapchat=angelengla


Matilda: Instagram=matildisssen Snapchat=matildisssen Blogg=nouw.com/MatildaHelsing Videofy=missmatibell


Elina vill inte ge ut sina sociala medier.

Haha ville bara lägga till en bild!​

Likes

Comments

Hej!

Just nu är det jag Elin som skriver och i detta inlägg så hade jag tänkt att berätta om oss hur vi är och vad bloggen kommer handla om.

Bloggen kommer handla om vardag, livsstil, skönhet, skolan, tips och mycket mer.

Nu om oss

Matilda: Hej jag heter Matilda och är 12 år gammal, jag är född den 26 december 2002.

Min favoritfärg är Turkos och jag gillar att va med vänner, läsa och skriva. I skolan så tycker jag mest om hemkunskap och jag hatar NO. Som person så tycker mina vänner att jag är rolig, knäpp, snäll och Matildig.


Engla: Hej jag heter Engla och jag är 12 år gammal, jag är född den 8 december 2002.

Min favoritfärg är Rosa och jag gillar va med vänner, sminka mig, rita och göra videos. I skolan så tycker jag mest om Bild & Musik och jag hatar Matte och NO. Som person så tycker mina vänner att jag är rolig, knäpp, snäll, busig, en slösare och helt enkelt Englig.


Elina: Hej jag heter Elina och jag är 13 år gammal, jag är född 7 februari 2002.

Min favoritfärg är Grön och jag gillar va med vänner, spela tennis, och bada. I skolan så tycker jag mest om Engelska och jag hatar Matte och NO. Som person så tycker mina vänner att jag är rolig, snäll, pillig på Elin, knäpp och Elinig.


Elin: Hej jag heter Elin och jag är 12 år gammal, jag är född 7 augusti 2002.

Min favoritfärg är lila och turkos och jag gillar att va med vänner, blogga och bada. I skolan så tycker jag mest om engelska och jag hatar Matte. Som person så tycker jag mina vänner att jag är knäpp, rolig, snäll och Eliig

Ja men det var allt om oss den här gången. Puss puss Love ya

Likes

Comments