Nu har vi också åkt på lite otur men allt har löst sig. Emily åker hem på tisdag (8:e) pga privata skäl, jag å andra sidan åker vidare till Singapore den 15:e och tar det därifrån och får se vart jag hamnar! Själv ramlade jag ner i ett dike och skrapade upp benet, men har fått några stygn, smärtstillande och antibiotika så allt är okej!
Over and out

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oj vad vi lever livet här på vårt 5-stjärniga hotell. Fy vi har det nog för bra. Rooftop pool, 34 våningar, gym och för att inte tala om vårt rum! Paviljong, badkar, dusch, två handfat, balkong med grym utsikt, roomservice, allt! Vi har spanat in ett flertal gallerior, ätit middag med underbara Fong (Meishuans mamma) hängt en HEL DEL vid poolen, och tillbringar relativt mycket tid vid gymmet, igår var vi vid sky bar, såååå härligt! Sen ska vi ta oss till Ikea imorgon. Vi har det superbra iallafall och har halva tiden kvar på hotellet innan vi ska bege oss emot Indonesien. Ha deeeeeet!

  • 123 Readers

Likes

Comments

Nu lämnar vi Langkawi och alla äventyr ön bjudit på för storstan, SOM vi längtat efter detta 5-stjärniga hotell med rooftop-pool. Usch vad vi skämmer bort oss själva!! Efter Kuala Lumpur blir det Indonesien och Bali, sen får vi se vad världen har att erbjuda, hörs vaaaaa!

Likes

Comments

Vilken kass jäkla uppdatering av oss. Fy skäms. Vi har alltså hunnit med Kambodja, Laos, Thailand igen och nu Malaysia. Kambodja blev bara ca 1w pga vi trivdes inte. Det var ett bra land men vi hade lite oflyt. Efter Kambodja skulle vi ta oss vidare till Vietnam, eller det var planen iallafall... Men klantarnas klant själv, aka Olivia skulle få boka denna biljett och vart tror ni bi hamnar? Long story short;
Vi trivdes inte riktigt i Kambodja, så vi tänkte äsch, trivs vi inte drar vi väl vidare! Så vid sju-tiden på kvällen, med några öl i kroppen (och Olivia är en så jävla light-weighter) så kollade vi på varandra och ba aj vi tar en nattbuss ikväll till Vietnam, blir ju roligt och spontant! Så jag säger "okej, jag ska försöka släppa på att jag är ett sådant controllfreak och ska låta dig boka!" Så Olivia vinglar iväg och bokar en bussbiljett till vad hon tror är "Siem reap ---> Vietnam" men nej, vi är inte i Vietnam, vi är i Vientiane, i Laos. Det stod alltså "Siem reap ---> Vientiane" vilket är mer logiskt. Men där står vi, vi har fel valuta och hittar ingenstans där man kan växla pengar, vi är hungriga, varma och trötta.
JAG gick iväg och bokade buss till Bangkok, så vi hoppade på den samma dag. Kortvisit i Laos kan man säga!

I Bangkok var vi i en natt, bara för att få landa lite, sträcks på sig och sova i en riktig säng efter alla nattbussar! Sedan åkte vi till Phuket dagen efter, spenderade fem nätter där, sedan vidare två nätter på Koh lanta och efter det tre nätter på Koh Lipe. FINASTE platsen so far! Igår tog vi färjan ifrån Koh Lipe till Langkawi, idag hyrde vi en bil och åkte runt hela ön, var på under waterworld, badade i vattenfall osv. Uppdateringen ska bli bättre. Hej sålänge ifrån oss🇰🇭🇱🇦🇨🇷🇲🇾

  • 149 Readers

Likes

Comments

Jahaja, då har man varit i Bangkok i fyra dagar, imorgon bär det vidare till Kambodja (förhoppningsvis) vi skulle egentligen åkt imorse, men de strulade till det och vi kom inte med så vi var tvungna att köpa nya biljetter.. Det rörde sig endast om 2000 bath vilket motsvarar 500kr så det var inte så mycket att bråka om. Tiden i Bangkok har varit riktigt bra!! Har yrat runt och gått vilse (var nära på att bli överkörd tre gånger) men efter mycket om och men hittade vi vår älskade the body shop-affär och endast 3,9km (5timmar) senare så var vi tillbaka i vårt rum. Vi har träffat riktigt goa människor och jag åker gärna tillbaka hit. Over and out
-O

Likes

Comments

Imorgon tar vi in på ett lite finare resort för att avsluta Koh Samet-trippen, på onsdag rör vi oss vidare emot Bangkok och efter det vet vi inte riktigt om vi vill åka till Kambodja eller Vietnam så vi får väl se! Johanna och hennes familj åker hem imorgon, men vi har haft en jätterolig tid tillsammans. Tråkigt nog råkade jag bli sjuk nu de sista dagarna och har fått ligga inne. Men nu är jag på benen igen!
Hörs snart
-O

Likes

Comments

Vi spenderade endast tre dagar på Koh Chang men det var riktigt fint där. När vi kom tog vi in på ett lite finare hotell för en natt, mötte upp Johannas familj och gick ut för att äta. De andra två dagarna hängde vi bara på stranden och i söndags drog vi till Koh Samet. Här har vi också bara hängt på stranden så inte så rolig uppdatering. Idag ska vi dock åka ut på en dagstur till fem olika öar, snorkla osv. Så vi hörs!

Likes

Comments

Om ca 1h lämnar vi Phuket och beger oss emot Koh Chang med nattbuss. Phuket har varit fantastiskt med några bekanta ansikten. Vi har varit på tre olika stränder, hunnit med fyra massage, varsin pedikyr, massa mat, en utekväll på Bangla Road (två omgångar av krossande i Beer Pong) ett förnyande av bröllopslöften och en hel del skratt! Tack för denna gång Phuket, på återseende.

  • 317 Readers

Likes

Comments

Alla vet hur thaimat smakar, iallafall den svenska versionen. Den thailändska versionen är några snäpp bättre så ni som inte vet kan ju föreställa er. Thaimat har både för mig och Emily varit en självklar favorit, alltid. Men fan alltså, åk till Filippinerna. Det är den bästa maten vi ätit. Thaimat kommer väldigt tätt efter men Filippinerna. Shit alltså.

Likes

Comments