Hej hej!
Suger verkligen på att blogga, men idag stannade jag hemma från skolan då vi var och åkte skidor med skolan igår och jag har ont i hela kroppen och mådde illa under dagen. Mår lite bättre nu efter att jag sovit ut och bara legat i sängen så imorn är det dags för skola igen. Men nu ska jag borsta tänderna och sedan kolla ett avsnitt av Bones innan jag går och lägger mig.
Kram Jenny

Dagens lunch då jag inte orkade laga något annat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej!
Dagen har varit lugn, vaknade ganska sent och sedan har jag pluggat lite på juridik och skrivit klart en samhällskunskaps uppsats. Skönt att äntligen skicka in den!
Så ingen alla hjärtans dag för mig alltså haha. Tittar på melodifestivalen nu. Lovet är snart slut på det också, har vi ens haft lov? Jaja, har ändå saknat skolan och boxningen.
Kramis Jenny

Likes

Comments


Kram Jenny

Likes

Comments


Hej!
Hoppas allt är bra med er! Idag vilade jag som sagt bara, kollade ganska mycket på serier och sedan pluggade jag på juridik och mot kvällen läste jag Oliwer Twist som vi har läxa på. Har läst ungefär halva nu, den är bra faktiskt.
Jag är ganska trött, så ska nog sova snart. Trist inlägg men men.
Kram Jenny

Likes

Comments

Hej!
Long time no see, det är ju lov nu men jag har varit i skolan mån-ons och pluggat igen all matte jag missat. Är i princip färdig men har lite kvar som jag kan lösa på de riktiga matte lektionerna. Så nu slipper jag skolan resten av veckan, dock måste jag göra klart några uppsatser imorgon. Men det ska nog gå bra och sedan ska jag plugga inför kommande juridik och ekonomi prov. Ja, som ni läste så pressar lärarna för fullt nu.

Plugget är en stor anledning till varför jag inte uppdaterat, men börjar få ordning på all plugg nu så uppdateringen kanske blir bättre nu.
Ska nog sova nu, godnatt!
Kram Jenny

Mellanmååål

Likes

Comments

Hej hej!
Ibland glömmer jag bort att jag måste uppdatera haha... Men idag var det en chill dag i skolan. Började dagen med boxning som förövrigt inte var så jobbigt idag, eftersom det var jättemånga nya och därför övade vi bara på grundsteg. Efter det hade vi hård cirkelträning och sen efter ordinarie träningstid var över så fick man boxas i ringen om man ville.

Resten av dagen beställde vi lite nya saker till företaget och sedan gjorde vi färdigt några nya beställningar. Skönaste dagen, kort och bra.
Imorgon ska vi redovisa en pjäs framför klassen haha good luck säger jag bara. Jag kan inte skådespela för fem öre och kan verkligen inte komma ihåg alla mina repliker...
Uppdaterar mer imorgon!
Kram Jenny

Likes

Comments

Hej alla!

Just nu sitter jag, Jenny och Samsam och skriver pjäsen vi ska göra på torsdag.. Det är lite stressigt för vi måste få ihop flera A4 sidor och två är borta, men vi klarar det haha. Pjäsen handlar om vårt UF företag vilket är kul.

Btw, så har jag skadat min fot :( men ska ha en chill dag när jag kommer hem ;) slänger upp ett inlägg sen.

Kram SLikes

Comments

Hej!

Sorry för jag inte bloggat på länge men I'm fucking back. Tänkte berätta lite om dagen, jag har sökt jobb, ätit på MAX och sökt jobb i stan. Nu så är det bara att hålla tummarna.

Annars så rekommenderar jag MAX det är så jävla gott, kan inte räkna på fingrarna hur många gånger jag ätit där på sistone.

Kram S
Likes

Comments

Hej!
Idag har det varit rätt så skönt, började dagen med boxning. Det var inte så jobbigt idag faktiskt men det var sjukt svårt med tekniken. Men det sitter väl efter några gånger antar jag. Roligt är det i alla fall fortfarande! Efteråt åkte jag hem och lagade mat och kollade ett avsnitt av Bones. Nu så ska jag plugga på juridik eftersom det vankas prov på onsdag... Suck.


Måste börja äta mer mat nu när jag kommit igång med träningen igen, vill väga runt 50 igen som jag gjorde på sommaren. Hoppas bara ryggen orkar med mig nu och inte får för sig att göra så jag inte kan träna.
Kram Jenny

Likes

Comments

Hej hej!
Äntligen fredag säger jag bara! Dagen började hos sjukgymnasten, och sedan matte lektion. Därefter åkte vi till Gamlestan för att träffa en kund till vårt UF-företag. Efter det återstod 2 lektioner. En ganska skön dag ändå, men är skit trött nu. Behöver sova rejält, men nu ska jag duscha och sedan titta på lite serier.

Kram Jenny

Likes

Comments