Sha Sha bloggen!

Nu vart det ett tag sen jag bloggade, jag vet inte varför för det har faktiskt hänt saker i mitt liv under tiden jag inte bloggat. När jag bloggade hände ju ingenting. Tror det är utomjordingar som styr mitt liv snart.

Den huvudsakliga saken i det här inlägget kan vara både bra och dåligt, det beror helt på hur man nu tolkar saker och ting samtidigt som det handlar lite om mig. 
Nu kanske ni blir förvirrade för ni är korkade, men saken är den att de klurigaste kan ha listat ut detta. 
Jaga slutar nu oficiellt att blogga, IGEN. Kommer nog inte tillbaka dock

ANLEDNINGAR

  • Tar tid för mig och för er
  • Den suger
  • Jobbigt att tänka ut vad man ska skriva om hela tiden, det blir bara skit
  • Alla som läser känner mig och umgås dagligen och får inget nytt, ni läser för att vara snälla

 

Hej då, ni får en sång igen

 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Satt o tänkte på något skitroligt att skriva här innan idag, tänkte ganska länge men glömde självklart bort det. Jag vet att det har hänt innan och låter som en dålig ursäkt, varför vet jag inte men jag är bara glömsk.

 

Kompensation till alla mina fans:


 

Likes

Comments

Mannen vars blogg suger är tillbaka, så luta dig tillbaka och njut av läsning på hög nivå.

Idag tänkte jag på lår, fråga mig inte hur, varför eller när för det vet jag inte och om jag vet så kommer jag inte avslöja denna hemlighet för att göra bloggen lite roligare, i framtiden kanske jag förklarar varför jag tänker på lår. Jag är egentligen ingen lår människa utan jag gillar mer annat, till exempel revbensspjäll, jävligt gott.

Nu ska jag sluta vara dryg och berätta om min dag, jag försov mig och gick till mustan efter skolan som sög dase men på mustan vare kul.

Nu har jag bloggat som en riktig bloggare också, kanske finns ett hopp för mig med

 

Nu till något helt annat, något som känns lätt kan kännas svårt för andra, till exempel katter för stålmannenLikes

Comments

Idag var det detta fenomen som gjorde min dag. Jag klev ut ur duschen och gick till mitt rum som har ett fönster mot Köpmansgatan (man ser inte in i och för sig) för att släppa ner handduken och ta på mig kläder hör jag ett barnskrik i samma sekund som handduken föll till marken och jag blev naken. Fyfan vad jag skrattade samtidigt som jag hoppades på att det inte hängde ihop.

Likes

Comments

Jag vet att jag är lite slö med uppdateringarna nu för tiden. Men jag har liksom inget att skriva mer än att jag hatar att vara på kalas med massor med fulla pensionä'rer som försöker prata danska med en. Det var nog allt jag ville ha sagt

Likes

Comments

Självklart ska just dagen man ska vara kär vara den sämsta i veckan, har mått relativt bra utom nu ikväll då jag är både trött, ont i huvudet och en jävla massa skolångest. Just nu sitter jag med kaffe och huvudvärkstabletter och hoppas på det bästa av resten av kvällen, lite Sigur Ros hjälper mig även att piggna till lite. Tack för mig och förlåt för tråkigt inlägg

 

Sigur Ros - Hoppipolla

Likes

Comments

"said in the 1940 yet the most revilement thing I seen" - kommentar på talet, så jävla sant

 


Likes

Comments

När folk haed sett en massa svarta bilar påväg mot den koreanska ambassaden i Beijing trodde man att Nord Koreas ledare som precis tog över sin pappa plats som ledare hade blivit mördad. Tydligen så var det bara att de firade Kim Jong-Il's födelsedag och inget annat. Ibland undrar man över vad media sysslar med.

Likes

Comments

Funderar på att börja med lite mer intressanta saker på bloggen som folk faktiskt kan ha nytta av, som till exempel när jag länkade kroaten som påstod sig vara magnetisk. Ungefär sådana grejer ska jag numera dela med mig med verkligheten, vem vet om det kommer upp som samtalsämne på släktmiddagen liksom?

Idag är det lite mer vettig fakta istället för sånt skit det var förra gången. Idag lärde jag mig att elefanter är de enda djuren förutom människor som begraver sina döda, lite häftigt. Elefanter är ganska coola i sig också, de kan känna av jordbävningar innan de kommer osv. sen skiter de värre än hästar

Likes

Comments

Jag vet att jag inte bloggar 15 gånger om dagen som jag borde göra för att underhålla er med mina grymma inlägg om ingenting. Tyvär har jag tight schema med att slöa på mustan och göra i princip ingenting, hinner inte riktigt blogga.

en sak som jag stör mig lite på som jag kom på häromdagen var när jag började få ett munsår. Så jävla onödigt att få det runt munnen när allt som botar munsår smakar så in i helvetes jävla äckligt så det är omöjligt att inte få in i munnen, fick smaka bland annat asolsprit som inte var speciellt gott. 

En annan upptäckt jag gjort på sistone är min passion för knäckebröd, hur jävla gott som helst och man kan äta oändligt många knäckebröd.

 

Girls' Generation - The boys
L
ite Kpop såhär på kvällen är inte heller helt fel

Likes

Comments