Förlåt för att jag inte varit så aktiv den senaste veckan. Men har haft rätt mycket nu, jobb osv. Idag orkade jag inte jobba så jag följde med Tobbe till tandläkaren och nu sitter jag på hans jobb och väntar på att han ska sluta, kl 14.. Vet inte vad mer jag ska skriva haha. Varit med Tobbe hela veckan och vi har inte gjort ett jävla piss typ😂 i helgen åker jag och Tobbe till stan med min finaste Alice och super😇
Saknar min Alice så brutalt cp mycket. Är inget utan henne.

Får se om jag slänger in nånting på bloggen imorgon kanske, om jag kommer ihåg de haha.
Puss & kram Felicia💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och förlåt för att jag inte skrivit men har mått och mår riktigt dåligt.
Är så glad för att jag har Felicia, hade aldrig klarat å gå igenom all skit utan henne.
Orkar inte skriva nå mer än så, men ska berätta allt som hänt när jag mår lite bättre.

Puss💋

Likes

Comments

Det är stunder som dessa, att vara bland massa folk på sommaren man börjar förstå vad man egentligen gjort mot sig själv.
Jag skäms inte över mina ärr, men folk dömmer så jävla lätt.
Folk har ingen aning, dom ser bara fula ärr, inte den historia som finns bakom. Dom ser inte hur mycket man gått igenom, mycket som höll på å döda än men ändå va man stark och kämpade sig igenom det.
Det är så svårt, svårt att ta alla blickar, viskningar och pekningar. Jag vill inte..
Jag vill kunna gå i shorts och linne, slippa allt dedär som gör så ont.

Puss Alice💋

Likes

Comments

Hej! Sitter nu i en bil påväg mot smögen.
Har inte något speciellt att berätta mer än att denna helg ska bli grym! Har bestämt det haha😅
Idag dricker vi lite men det är väll imorgon de ska dra igång på riktigt🍻
Ha en fin kväll🎀

Puss & Kram Alice💋

Likes

Comments

hej på er!
har snart jobbat klart för idag, jobbar 8-12 denna vecka eftersom jag inte mår speciellt bra. så himla skönt att dom förstår mig här, speciellt två. det är så skönt att dom tar sig tid och sätter sig ner och pratar med mig om hur jag mår, säger att det är okej. riktigt fina människor jag jobbar med här.
ska hem efter jobbet och duscha osv, hade tänkt att åka till stan i eftermiddag och sväng med Felicia.
imorgon eftermiddag/kväll är de äntligen dags för å dra till Smögen med grabbarna, ska bli så jävla kul alltså!

ha de så bra

puss & kram Alice

Likes

Comments

Hej på er godingar!😻
Har verkligen haft en superbra dag med Felicia, Kim, William och Jerry.
Va i Skövde en sväng med bäste V70, träffa lite folk och ströga en hel del också såklart. Fick även provköra Jerrys BMW en sväng förut👅
Nu måste jag verkligen sova, ska upp tidigt imorgon😪
Ha de så bra🎀
Puss & Kram Alice 💋

Likes

Comments

Hej på er!😄
Denna helg har verkligen varit grym. Spenderat den med bra människor och med min Sandra. Kom hem halv 4 eller nått igår och somnade inte förens tio över 6.. Vaknade vid 6 förut, så har alltså sovit i 12 timmar! Helt galet och att somna ikväll kommer ju inte gå🙈
Har inte så mycket mer å skriva än att helgen blev lyckad!
Imorgon måste jag verkligen träffa Felicia, saknar henne något sjukt😪
Ha de så bra, hörs imorgon!

xoxo Alice😘

Likes

Comments

Hej alla😚😚 idag har det varit en riktig slapp dag. Har legat i sängen precis hela dagen. Och imorgon åker jag till stan igen. Tänkte faktiskt dra på en film nu och fortsätta dega😳 vet inte riktigt vad mer jag ska säga haha. Tänkte att jag slänger in ett inlägg imorgon när jag är påväg till stan. Godnatt på er!
Tänkte bara berätta att jag saknar min Alice väldigt mycket, varit utan varandra i 3 dagar nu. Usch😔
Puss & kram Felicia💋

Likes

Comments

Kära medborgare, mammor, pappor, pensionärer, ungdomar och barn. Jag vet att det kan vara skrämmande att möta det man inte har någon kunskap om. Det är mänskligt att bli nyfiken, rädd eller kanske bestört. Det är okej att titta. Även om jag önskar att du kunde låta bli det, så är det okej. Det finns ingenting jag kan göra åt din okunskap eller nyfikenhet, även om jag önskar att jag kunde förklara.

När du ser mig på stan, i affären, på tunnelbanan eller på bussen, kan jag förstå att det är svårt att slita blicken ifrån mig. Du kanske tycker jag ser ut som ett monster. Men nu ska jag berätta en sak (du kommer aldrig tro mig) men JAG är faktiskt också en människa. Jag har känslor, ett hjärta och jag har faktiskt ögon också. Jag SER när du stirrar på mig som om jag kom från en annan planet. Jag ser när du knuffar på din kompis och pekar, och jag ser när du skrattar åt mig.

Vill ni veta en till fantastisk sak? Jag har till och med öron. Ja, såna där öron som hör dig när du står precis framför mig i rulltrappan och viskar och fnittrar ihop med din polare. Öron som faktiskt väldigt klart och tydligt hör dig när du går förbi och bara måste vräka ur dig "emo" innan du går vidare och fortsätter med ditt tragiska liv.

Mina ögon och öron är fantastiska. Men ibland önskar jag att jag inte såg era nedlåtande blickar och flin, ibland önskar jag att jag inte hörde era elaka kommentarer. För som jag sa innan, jag är en människa med känslor. Det gör faktiskt ont i mig. Jag kämpar varje dag för att försöka acceptera det jag gjort mot mig själv, och jag behöver inte främlingar som strör salt i såren.

Jag skulle såklart kunna täcka mig, men då kommer vi ju tillbaka till det här med att jag (som believe it or not också är mänsklig) blir varm och svettas om jag ska bära långärmade kläder när det är 27 grader varmt ute. Det är inte för uppmärksamhet, inte för att visa alla att jag ser annorlunda ut - det är för att JAG BLIR VARM. Som precis vilken jävla människa som helst. Jätteenkelt! Så nu har vi rett ut det. Att låta bli att täcka sina repor behöver inte vara för uppmärksamhet.

Så om du läser detta och känner dig träffad, nu vet du. Nu vet du att vi blir ledsna, och så förhoppningsvis har du lärt dig att vi är människor vi också. Så vänligen - tänk efter några gånger innan du förvandlas till en provocerad mobbare när du ser någon med självskadeärr. En vacker dag är det ditt syskon, din förälder, ditt barn eller kanske till och med du själv som drabbas. Tänk på det.

Tack på förhand.

xoxo Alice💋

Likes

Comments