Torsdag och slutet av veckan. Imorgon är det fredag igen. Förundrad över att dagarna mellan Måndag och Fredag springer förbi så fort! I helgen blir det bio och utgång.

Lever för tillfället i mjukisar då jag inte får ha tighta byxor på mig på 3 veckor pga tatueringen. Har upptäckt lite defekter på den som jag måste gå och fixa till. Är några linjer som blivit konstiga. Stör mig något enormt!!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I flera år har jag gått och grunnat på en tatuering, men aldrig tagit mod till mig och bokat en tid. Nu äntligen idag blev den gjord, bävade mig för hur ont det skulle göra. Men blev förvånad att det inte gjorde ondare än vad det gjorde. Kanske bara har hög smärtgräns. 25 - 30 min tog den bara och jag är toknöjd. Nu ska jag bara fixa en kropp som passar tatueringen också 😂


Likes

Comments

Tidigt igår morse, klockan 4 för att vara mer exakt studsade jag ur sängen typ? Äntligen dags för Göteborg horse show! vi lämnade linköping runt 05 på morgonen och anlände precis i lagom tid till Göteborg. Spenderade hela dagen med att titta på en massa hoppning, shoppa en hel massa och skrattat. Hade bästa sällskapet med mig. till trots att det skiljer 10 år mellan oss, ja hon är yngre. Så har vi himla kul tillsammans.

Jag spenderade en hel del pengar på mässan, men det var länge sedan som jag la ner pengar på grejer åt Dina så tyckte inte det gjorde så mycket. Kom hem med 3 schabrak, pälsglans, en lädergrimma och en sadelgjord. Mycket nöjd med dagens köp. Önskar dock att vi kunde stannat till idag. Vi åkte ifrån Göteborg vid tolvtiden på natten och nådde linköping ganska exakt ett dygn efter att vi startade. Blev minst sagt en lång dag!
Likes

Comments

Hade en av mina sämre pass igår med Dina. Hon var så mjuk och fin på framridningen att jag blev lite orolig. Min magkänsla hade minst sagt rätt. Hon var så jäkla pigg och stark är bara förnamnet. vi fick ta stopp i väggen några gånger då hon nöp tag i bettet och bara drog efter hindrena.

Vi hoppade lång bana idag på 15 språng och det gick bara fortare och fortare utan att jag kunde göra så mycket. I detta läge så blir jag gärna hängandes i skuldrorna och lite väl framåtlutad. Fick börja om med beordran att sätta mig på ändan och komma bak med axlarna och jobba mot hindret. Det är så guld att träna för tränare, sitter jag själv och tragglar ger jag gärna upp och avslutar. Nu gick ju inte det 😂 istället sänktes hindrena och vi fick komma om och om igen tills hon backade av och väntade på mig. Vi avslutade med en fin känsla iaf och det är huvudsaken. Jag älskar min tränare. Hon ser mina svagheter och hjälper mig med de.


Likes

Comments

Alltså jag är ju sämst på det här med att blogga, en uppdatering i månaden typ ;)

Hursom är det ju Torsdag igen? Känns som att det är helg hela tiden. Tiden rusar iväg... Helgen som var blev så grym som jag önskade. Åkte ner till Vimmerby på fredagen efter jobbet för att gå på 60 års fest. Hade det helt okej , med massa godsaker och alkohol. Var sent i säng och startaden Lördagen med en riktig lyxfrukost.

Lördagen fortsatte i samma spår, trots att jag var lite trött och sliten efter fredagen så kom jag ut på krogen en runda tillsammans med Beatrice, en riktigt fantastisk människa. Vi hade så jäkla roligt, vi är ju lite samma typ hon och jag. Helt jävla galna haha, love her ❤ Jag kom inte hem förens 04 på morgonen. Oklokt eftersom att söndagen innebar tävling och en uppstigning vid 07. Var ju fasiken fortfarande full när jag vaknade.

Lastade in Dina i trans typ och slocknade i bilen, tur att vi hade 45 min till tävlingen, hann sova ruset av mig iaf. 90 rundan vi gjorde var iaf kanonfin, älskar min tjej!

Men nu ligger ju helgen framför fötterna igen. Ikväll blir det hoppträning och tidigt imorgon åker vi mot Göteborg och horse showen. Görtaggad. Jobbhelg också men en utgång med Beatrice blir det nog iaf och på Måndag ska jag tattueras. Mest nervös över hur mycket det kommer kosta just nu haha!!

Sry för långt inlägg. Men tills vi hörs nästa gång, HAAADE!

Likes

Comments

Godmorgon, eller eftermiddag? Sitter på jobbet och ska väl inte överdriva men har rätt långtråkigt. Har tittat på diverse filmer på tv:en sen jag började. Soft enligt vissa tråkigt enligt mig då de flesta av mina jobbdagar ser ut såhär.

Men alltså, det är redan Onsdag? två dagar till helg. Veckorna springer iväg och jag tycker helgerna följer varandra på löpande band. Hur som så beslutade jag mig igår för att lita spontant att åka iväg på hoppträning med Dina igår för en ny tränare. Jag letar med ljus och lykta efter tränare som ser ekipaget och inte bara typen av häst och jag tror jag hittat rätt. Vi hade en av våra bästa hoppträningar någonsin igår. Tränaren var jättebra och helt fördomsfri och behandlade oss inte alls som ett kallblodsekipage. stort plus i kanten. Och min häst sen, vilken gudinna. var en fröjd att hoppa henne igår, sådan energi och power. Och dessutom hoppade vi 1m igår. Dina impade på både mig och tränaren. Längesedan vi Hoppade de höjderna hon och jag.

Helg på intågande. På fredag åker vi till Vimmerby på 60 års fest och jag har stor ångest över vad jag ska ha på mig. Hur klär man sig på en 60 års fest???


Likes

Comments

Fredag och jag laddar upp för en jobbhelg. Imorgon är det alla ♡ dag också. Hade kunnat vara en mysig dag om man hade en pojkvän som var romantisk och bra på överaskningar. Men den turen har jag inte direkt. Av de fyra och ett halvt år vi varit tillsammans har han kommit med med blommor en gång, och det var inte ens rosor utan tulpaner. Blir väl en kväll med öl och pizza. Typiskt oss. Eller donken 😂


Likes

Comments

Hallå, länge sedan jag gjorde en update nu. Har varit lite down i mitt mående, och sen har jag varit sjuk och hemma från jobbet. Har blivit sviken, och träffat nya människor. Jag har skrattat, dansat, druckit alkohol, varit ledsen, arg, lycklig. herregud mitt mående och humör har gått upp och ner som en jävla berg och dalbana.

Trots mitt konstiga humör så har det ju hänt lite roligt med. Har vunnit två tävlingar om biljetter till Göteborg horse show. först vann jag två kvällsbiljetter till fredagen och några dagar senare vann jag 10 Heldagsbiljetter till fredagens föreställningar. så jäkla kul. Nu ska bara boende bokas. ser verkligen fram emot en helg i Göteborg. ska bli skönt att fly från linköping och alla människor här!!

så hade!
Likes

Comments

Landade precis på kontoret. Ska gå en utbildning inom ergonomi. Tycker att det är så kul att få dessa chanser av min chef. Älskar att lära och få utbilda mig mer så ser det så positivt att få gå dessa utbildningar.

I övrigt så blir det en sväng på stan idag och ett gympass. Dina får vila idag i väntan på hovslagaren eftersom hon tappat en sko.

Likes

Comments

kass uppdatering. Haft fullt upp i helgen. I fredags jobbade jag under förmiddagen och stack sen direkt till stallet för att jogga Dina lite lätt inför lördagens träningstävling. Sen landade jag i soffan där jag blev liggandes hela kvällen.

lördagen började med en träningstävling i Åtvidaberg. inte min och dinas dag, hon var het och stark och bestämde tempot själv och brydde sig inte speciellt mycket om vad jag ville, fullt sken typ. Ett pet i första klassen och felfritt i andra rundan...
lördag kväll, bjöd på första utgången för iår men kvällen blev inte alls som planerat. Tyvärr. känner inte att jag mår så bra psykiskt och jag är ständigt trött. Vet inte vad det är riktigt. Men bra mår jag inte...Likes

Comments