Ni har det skett ett mindre mirakel, fröken Hampl med sina 95kg (skäms för att skriva ut det men what to do, det gör ju liksom min "bedrift" mer imponerande om jag får säga det själv!) har sprungit i 45min!
Det här nog inte hänt på över 7år. Men ett av mina nyårslöften är att klara av att springa i 60min under år 2018, vilket kanske inte är så "omöjligt" som jag trodde när jag bestämde mig för det.

Nu blir det ägg och kaviamackor till frukost, lyyyyyx!

Likes

Comments

Ja det är väl så man börjar sina memoarer. Eller, har jag fel?
Visserligen så kommer detta mer eller mindre kännas som en oändlig monolog, men vem vet. En dag kanske någon utomstående hittar hit. Vilket i så fall förmodligen har att göra med det suspekta namnet. "Beroendebloggen".
Varför jag valde namnet är ju å andra sidan av en rätt enkel anledning. Jag, Matilda Hampl, har ett matberoende. Det är inte ett så litet sådant heller. Efter snart 9år och tusentals "kräkningar" senare kanske ni kan lista ut vad min sjukdom heter. Ja precis, bulimi. Givetvis kommer inte denna blogg bestå utav ett oändligt tjatande om mat, kräkningar, ångest, skam, isolering, självförakt etc. (som denna sjukdom innebär) utan jag kommer helt enkelt öppet och ärligt skriva ut mina tankar. Jag älskar att skriva, det har jag alltid gjort! Men istället för att sitta hemma och isolera mig med mina tankar så är det faktiskt rätt skönt att få skriva ner dom någonstans. Tro mig, läser någon detta lär ni tvivla på min psykiska tillvaro. Det gör jag dagligen, haha.

Men hur som helst. Jag vill i alla fall som sagt starta denna blogg som ett litet hjälpmedel för mig själv på min väg till att bli frisk (syftat till frisk från matberoende. Resterande tillstånd vet jag ej om det är botligt;).
Tanken är att jag ska skriva minst en gång per dag, men gärna mer. Jag ser gärna att jag sätter mig vid datorn och bloggar i stället för att hetsäta när paniken tränger sig på. Att få ner alla känslor på "papper" i stället för att äta dom om vi ska beskriva det lite målande. Jag tror ni förstår.

Hur som helst välkommen säger jag till mig själv och eventuellt någon annan som råkat hamna här:)

Likes

Comments