Header

Noget min mor har lært mig er at følge mit hjerte. Mærke helt efter inde i og mærke om jeg er glad. Gør kaffe mig glad for morgen ellers hæld den ud, laver jeg det rigtige i mit liv, ellers dej af og se hvor googlemaps føre dig hen. Simple spilleregler, men simple spilleregler kan osse føre til bump på vejen, men så er vi der igen, vej-dirkturatet er opfundet af en grund.

Livet er en gave og vi skal være taknemlige for at, lige nøjagtig vores lille sædcelle, var den som var den bedste kæmper. Allerede inde vi er født har vi udført vores første ironman -nemlig Kampen om livet og en identitet.

Nu gælder kampen om overlevelse i 9 mdr, inden verdens står klar til at modtage os. En verden som hele tiden er i forandring og udviklere sig hurtige end mit cykeltempo på vej ned i fakta.

Hold kæft, jeg har lavet mange knap så heldige ting i mit liv. Men fortryder umiddelbart intet .. Joooo okay der er måske nogle småting, men alle de ting har jo ført mig hen hvor jeg er idag. Vi kan alle finde fejl men helt ærligt hvornår har du sidst tænk over dette spørgsmål

Hvad takker du, dig selv mest for på nuværende tidspunkt ?

Mit svar er faktisk lige til - Jeg er taknemlig over at jeg besluttede at flyttet til København i tidernes morgen. Det var min mulighed for at starte på en frisk og udvikle min personlighed.

Jeg lærte at sige tak og vær taknemlig. Og jeg ville ønske at flere mennesker kunne bleve bedre til at sige tak. Et simple TAK, det kan vær´ over den mindste ting - men TAK varmer.

Tak dine nærmeste for at de elsker dig for den du er - Tak din nabo for at sige hej hver morgen - Tak folk når de hjælper DIG.Likes

Comments

Ja jeg er tilbage

Men der bliver ikke på samme måde som før. 

Men savner at kunne dele min halv komiske blogindlæg med stavefejl 

Alting
Ingenting 
Ligetil 
Jeg glæder mig Til at kunne komme af med tanker- skøre ideer - mad- kærlighed - i min lille virtuelle dagbog

Likes

Comments