Header

Godmorgon!

Nu är äntligen fredagen kommen. Så himla skönt, känns som veckan har varit otroligt lång.. Vet egentligen inte varför men det känns bara som den aldrig nått sitt slut, kändes som det borde vart fredag redan från i onsdags haha. Men men dumt att klaga har faktiskt haft en bra vecka.


I måndags var det jobb och återhämtning på schemat, är ju konstant retsjuk.. Ni vet när man inte är tillräckligt sjuk för att gå hemma och inte tillräckligt frisk för att va pigg på jobbet..


Tisdag stod samma saker på schemat, jobb och återhämtning.


Onsdag var det jobb och sen va det att åka till Madde för lite julmys och konsert, men det har jag ju redan berättat :)


Torsdag ännu en dag med jobb, sen va det torsdagsmiddag med mina underbara tjejer. Alltid lika mysigt och jag är så glad att vi försöker äta varje torsdag. Madde sov även hos mig, va super längesen hon gjorde det, så det va mysigt


Fredag, idag så kommer Alex hem från Stockholm och vi ska ha en riktig mysdag, bakning och packning står på att göra listan.


Lördag, imorgon ska jag på julbord med jobbet, ska bli mys. Är egentligen inte jätte mycket för just julbord. Men tycker att stämningen och allt runt om maten gör så mycket så det blir mysigt. Brukar typ bara äta potatis och köttbullar på julbord haha. Ingen ide att köpa dyr lax när jag kommer över haha.


Söndag. tredje advent, då ska jag och A ha en liten mini julafton hos hans mamma. Hon vart så besviken att vi skulle åka bort över jul så blir nog bara en riktig mys dag, med lite julklappar och god mat ( vi skulle äta tacos, och det går hem hos mig)


Så ser/såg denna vecka ut. Hoppas ni får en bra fredag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj tjena! Såg nu att det va snart 2 ¨r sedan som jag uppdatera. Hade helt glömt bort denna blogg. Men blev lite sugen på att börja igen. Vi får väl se hur länge det suget håller sig i. Men tror det kan bli riktigt spännande att blogg min uppkommande resa! Har hänt en hel del så få¨r väl bara hoppa in detta och förklara mig sen. Välkommen på nytt antar jag.Slänger upp en bild från går dagen. Då jag va på en konsert med Madde. Vi va på Magnus Carlsson och det va så mysigt!! Innan åt vi risgrynsgröt och sen åkte vi dit och lyssnade på massa jullåtar i landskyrkan. Fick så mycket julfeeling. Men den hinner nog försvinna nu till veckan då när jag och min man drar till varmare destinationer! 


Likes

Comments

Hejsan! lite fortsättning på min dröm av ett hus, sitter helt ärligt och räknar och designar ett gym i vår nästa bostad! Haha känner man mig så är inte det ett prioriterat ämne i mitt liv, men av någon anledning är jag super taggad på att få ett eget litet gym. Tänk va skönt att inte stå i kö, ta i så man skriker och inte behöva bry sig! Om jag vill träna mitt i natten, vad gör jag då? jo jag går och gör det! eller om jag ska gymma efter fyra men alla andra gör det med? inte i mitt lilla gym. Jag kan träna hur jag vill och när jag vill, hur bra?

sen så kan man tycka att det kan bli lite dyrt att köpa maskiner och sånt men man bestämmer ju själv vilka maskiner som passar bäst för sig själv och enligt mitt gym så har jag sparat in dom pengarna igen efter bara 2-3 årskort.

Likes

Comments

Så där. Nu är all storstädning snart klar och ikväll flyttar vi hem igen. Vi lämnar villa livet för den här gången och jag får drömma tills vi skaffar eget hus. Har faktiskt trivts i hus, tror att både Emil och Max också gjort det. Det har varit så skönt att bo så stort. plus i kanten är ju att vi har bott mer centralt än vad vi gör egentligen. Men men, katterna kommer nog bli glada att vi kommer hem, har bara vart hemma en snabbis varje dag och fyllt på mat och rensat lådan. Inget soffmys! :( Så det är efterlängtat.

haha Emil är en riktig viking. Var tydligen för varmt att skotta snö.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag blir det bara soffhäng för mig och Max.
Iallafall fram till klockan 13, för då kommer Emil hem från jobbet och sen blir det veterinären för lille Max :(
Men vi får njuta i soffan fram till dess. Ska spela lite Xbox one nu så vi hörs!

Likes

Comments