Tycker bäst om att blogga här på Nouw men det har varit så mycket sen vår älskade hund Bakki fick somna in i augusti. Tappade gnistan helt. Pausade distansstudierna då jag helt tappade det. Min hjärta gick helt sönder.

Sorgen kommer alltid finnas där och Bakki älskar och saknar vi för alltid men jag förstår att vi aldrig får tillbaka honom och att jag måste se framåt.

Vi är just nu inne processen att hitta en ny familjemedlem. Läser på en massa om olika raser och har kontaktat några kennlar. Vi har båda några raser som är högst på listan. Vi har båda blivit väldigt insatta i raser vi knappt visste fanns.

2016 var ett av mina värsta år i livet. Hoppas och behöver att 2017 blir ett av dom bästa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helt underbart med semester. Skönt att bara vara i värmen.

Likes

Comments

Nu börjar vår resa mot Kroatien. Första stoppet blir Berlin. Just nu är vi på Öresundsbron

Likes

Comments

Om man kollar vädret på andra sidor så ska det vara ca 26 grader och växlande molnighet men mest sol

Likes

Comments


Hittade bilder från förra sommaren, efter Mallorca resan. Jag var fan rätt tränad då! Med tränad menar jag att jag inte tryckte i mig socker så magen inte var degig och svullen. Plus att jag faktiskt tränade Tabata just då och tränat på gym och löpning på stranden med pappa på resan.

Typiskt mig att se resultat och börja må bra och känna mig snygg så slutar jag. Så knäppt!


Likes

Comments

Är så ledsen och saknar min bästa vän. Kommer sakna honom för alltid men man måste leva vidare och bli glad igen.
Behövde en förändring, blev håret som fick sig lite extra. Mellan kopparblond tror jag denna heter, älskar rött så jag är nöjd.

Likes

Comments

Igår fick min stora kärlek i livet somna in. Älskar dig Bakki och kommer sakna dig förevigt. Mitt hjärta kommer aldrig någonsin bli helt igen

Likes

Comments


Fick reda på för någon vecka sen av en fd kompis är gravid. En av mina allra bästa vänner när vi var ca 16-23/24.

Jätteglad för hennes skull men samtidigt blir jag riktigt ledsen. Jag vill också bli gravid och vara gravid och få en underbar bebis.


Likes

Comments

Blev en paus på några dagar. Kände att jag var för låg och att det är bättre att pausa så inläggen inte blir för deppiga.

För att fokusera på annat så har jag nu pluggat i lite mer än en vecka. Företagsekonomi 1. Börjar på gymnasienivå då jag läste samhäll språk och då missat alla ekonomi och administrationskurser. Första uppgiften lämnades in i onsdags, gick bra och högsta man kunde få var C så det gjorde mig på gott humör. Nästa test ska jag göra nu i helgen och det är betydligt större så är lite orolig för det men kul att lära sig massa nytt.

Igår startade även jag och min svägerska en magutmaning. Vi kör på morgonen innan jobb och snapchattar när det är klart. Perfekt för mig då min bål är löjligt svag.

Likes

Comments

Godmorgon. Idag mår jag bättre och är på jobb igen. Känner mig slö och varm men ingen huvudvärk. Käken gör fortfarande ont så blir att försöka slappna av och äta smoothie till lunch.

Man ser på mig att jag inte är på topp. Ser sliten och spänd ut. Hoppas på att snart må bra.
Är ju mycket som tynger mig just nu. Är i denna bloggen som jag är öppen men känns så deppigt att skriva om hur ledsen man är hela tiden. Är ju rätt glad med.

Likes

Comments