Fem en fredag: Gott nytt 2021

Dags för årets första fem en fredag (lördag, hehe) skapat av Elisa.

Vad var det bästa med det här året?
Att vara gravid! Känns oförskämt med tanke på världsläget, men jag har tack vare den haft ett helt fantastiskt år!

Vad ser du fram emot med ett nytt år?
Haha, ni vet redan svaret va? Att träffa mitt älskade lilla knytte, att överdosera på bebisgos och att se Kim tillsammans med vårt barn. Wow, har ju så mycket att se fram emot!

Magens utveckling under året som gått, hehe.

Innan jag blev gravid, vecka 20, vecka 26 och vecka 37.

Vad var din största upptäckt under året?

Tycker den här frågan känns svår, men jag kommer och tänka på två saker. Det första är bullet journaling som är ett sorts flexibelt planeringssystem. Klicka här för att komma till ett inlägg där jag berättar mer om det!

Det andra är skärmfri dag. Jag vet inte om jag har nämnt det här på bloggen tidigare? Det var ett mål jag hade för 2020, att ta en dag helt utan skärmar. Det kändes svårt till en början.. eller tråkigt kanske är ett bättre ord, men när jag väl gjorde det älskade jag det! Det var en väldigt avslappnande och lugn dag, därför blev det fler skärmfria dagar under årets gång. I en perfekt värld hade jag haft det en gång i veckan, men så ofta har jag inte fått till det.

Jag försöker få med Kim på tåget, men han är skeptisk. Därför blir det en skärmfri halvdag imrogon, det var det längsta han kunde sträcka sig till, haha. Hoppas att han ändrar uppfattning, men vi får se :)

Hur blev det ett kärleksfullt år?
På alla möjliga vis. Har fått så mycket kärlek och stöd från familj och vänner. Har känt såå mycket kärlek till lilla knyttet. För mig blev 2020 ett år i kärlekens tecken ❤

Vad tar du med dig från 2020 in i 2021?

Att jag inte är perfekt, att det jag gör inte alltid kommer vara perfekt och att det inte är något jag borde sträva efter. Att vara bra nog, det är grejer det.

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer